Faceți căutări pe acest blog

luni, 13 aprilie 2020

De ce m-ați băgat la închisoare bey Securiștilor de la Facebook:nu eu sunt criminalul!



   
 




     Nu eu am vândut copii, nu eu am ars copii. Adevăratul  criminal este cel care  a profitat  de tragedia de la Colectiv! Căci, este știut și dovedit de  experiența  istorică și  politică, clar și distinct cum ar spune Descartes, că, acela care  profită  de pe urma unei crime sau a unei tragedii, acela este criminalul  care a regizat crima sau  tragedia.                                                                 Un asasinat în masă premeditat, mascat într-un accident provocat din „neglijența” patronilor și de focul de artificii. Corupția ucide! Crima perfectă mascată într-un accident stupid. Și  eu am trăit  experiența unui foc similar cu un număr imens de oameni, copii, tineri și bătrâni, la  un cinema sătesc unde rula filmul „Albă ca zăpada”. Accidentul a fost  provocat de operator, care aflat sub   influența alcoolului, a vărsat benzina din butoi când  a scos  să  alimenteze motorul care producea   energie electrică. Pe-atunci  nu era lumină electrică la sate și pentru rularea  filmelor se foloseau  motorașe care produceau  energie electrică. 
            Butoiul cu benzină se afla  în ante-camera sălii de cinema  și  cum  în  ante-cameră  nu  avea bec,   idiotul a aprins  un chibrit să  vadă câtă benzină a  vărsat.  Imediat  benzina  s-a  aprins de  la vaporii   emanați în aer.  Nimeni nu a murit.  Singurul care a suferit arsuri a fost tatăl  meu, care  aflându-se  în  ultimele rânduri ale sălii de cinema care comunica printr-o ușă , atunci   fiind deschisă a  sărit împreună cu unchiul,   fratele   mamei mele,  să  scoată  butoiul cu benzină afară să  explodeze. Trecând prin foc a călcat într-o mică  baltă de benzină   și i-a  luat  pantoful  foc.  Până să-l scoată  din picior  i-a ars  pielea de pe laba piciorului. O vară  întreagă a stat  la pat.                  Eram copil,  mă aflam  în față aproape de ecran. Ușa de la intrare ieșire îngustă era blocată de panica oamenilor disperați. Eu, copil fiind, am ieșit pe fereastră, strecurându-mă printre gratiile de fier. Cum focul în cazul a fost declanșat de accidentul provocat de neglijența operatorului alcoolic  nu a avut, deși ar fi putut avea efecte tragice, dacă cineva ar fi avut intenții criminale. La Colectiv, „accidentul” aproape  similar a provocat moartea a 64 tineri. Vor spune  unii că  materialele de la  Colectiv...erau  inflamabile. Texte și pretexte se găsesc pentru a ascunde adevărul și a acoperi marea mârșăvie de sorginte  nazistă. 
            Nu exclud mâna nevăzută a BND-ului. Nemții au o predilecție de  a  da foc oamenilor și asta  induc în inconștientul colectiv  path dependence cum spun englezii  - dependență de calea aleasă. Citiți romanul lui Lion Feuchtwanger -  Ducesa slută - Margareta  Maulttasch și veți afla cum nemții au dat foc evreilor și au ars de vii în evul mediu  și cum au repetat scenariu  la o scară apocaliptică în cel de-a doilea război mondial  în lagărele lor naziste. Această path dependence a nemților de a de oamenii de vii  îmi crește gradul de credibilitate  în cazul  tragediei de  la Colectiv   de la posibil la plauzibil, ba aș merge până la probabil.     Ce extraordinară  mască accidentul pentru manipulare opiniei publice.  Fără îndoială că pentru  marea masă    mai credibil a fost adevărul   accidentului, decât adevărul crimei. Dar cum  pe dosarul  Colectiv, nefinalizat,   s-a așternut cenușa victimelor. Nouă nu ne rămâne decât să intuim grozăvia și sadismul criminalilor care au pus în scenă  indicațiile  regizorului de  la Cotroceni.   Pe dosarul Colectiv s-a pus batista pe țambal  și pentru ca  marele  public  să nu afle despre complicitatea instituțiilor de stat române  în acest  genocid de stat  premeditat. Nu mă credeți?!  Vizionați  filmul lui „Z” al regizorului  grec  Costas  Gavras și o să  rămâneți șocați dacă faceți un exercițiu de  logică analogică a dreptei  noastre politice  și  complicitățile dreptei  politice  din  acest film, recte ai capilor  instituțiilor de forță  - poliție, jandarmerie, servicii secrete, procurori cu lumea interlopă, recte la  noi cu rețelele de crimă organizată. „Imposibilitatea” de a vota a diasporei  noastre, demonstrațiile de forță  pentru  demolarea guvernului Dăncilă, din 10 august 2018, de către așa numiții demonstranți „pașnici”, toate   puse sub lup analizei denunță  complicitățile  capilor instituțiilor de forță (SRI, Poliție, Jandarmerie, DNA, DIICOT)  cu rețele de crimă organizată, de prostituție și  de  pedofili în sprijinul lui Johannis și al „partidului meu”, cum se exprimă în limbajul   lui  acest dictator cu manifestări evidente de sorginte nazistă.                             
         Treizeci de zile de blocaj – să nu pot posta, să nu pot comunica pe  Messenger cu niciunul din prietenii mei, să nu le pot răspunde la mesaje! Și pentru  ce  m-ați  blocat  și izolat pe internet? Pentru că am spus  un adevăr crud și crunt despre România și români.   
         Vă înțeleg că  executați  niște  ordine,dar  de ce trebuie să fiți  într-atât de obedienți și slugarnici   - slugilor   privilegiate  ale Germaniei  și Austriei – Johannis  PNL.  Nu aveți și voi  un mic  sentiment patriotic. Nu aveți un pic de sentiment  românesc. Chiar într-atât de obedienți sunteți  ticăloșilor care au pus mâna   pe  putere  în România  cu sprijinul multinaționalelor ? Cu ce  firimituri v-au ademenit  și v-au  determinat  să mă executați  orbește?   Îmi spuneți că așa  a decis  algoritmul vostru  a decis.  Utilizăm fie algoritmi, fie o echipă de analiză pentru a șterge cât mai rapid orice conținut care nu respectă standardele noastre.
     Să i-o spuneți Mutului de la Cotroceni  minciuna  asta ! Mai degrabă m-au turnat trollii de pe Facebook ( activiștii neomarxiști  cu salarii dublate de Johannis  în plină pandemie  Covid  -19 din banii SRI-ul  necontabilizați) , să depisteze  autorii naționaliști   nealiniați  la Patul lui Procust al ciumei  ideologice neomarxiste  „Political Correctness”.             
     Evident când   vreți să pedepsiți la ordin, nu știu al cui? , al lui Helvig?  , al  generalului de la STS sau al ambasadorului Germaniei?!,  pe un  autor    naționalist, se găsesc rapid   texte și pretexte. 
     Treizeci de zile  de suspendare  pentru acest articol?!... Ca pe un criminal? Sunt  consternat și  revoltat. Am să mă  înscriu  și eu la   hackerii Anonymus  -  să vă dau în  muie în bot, nemernicilor!
La muncă sclavilor români, nu la întins mâna!
Moto: Când oare vor cugeta și vor înțelege românii că la cârmuirea statului român, răspunzând tradiției, cea mai bună cârmuire este a unui român și nu a unui străin?!...
Al dracului nemții, la ei în Germania, nu e Covid -19 și nici nu le e teamă că românii care sunt aduși pe plantațiile lor, la fel negrii din Africa pe plantațiile de bumbac din America, îi vor infecta cu Coronavirus. Și ce dacă vor muri români de Coronavirus! Alți sclavi români le vor lua locul. Sunt prea mulți latini pe glob ( observați bine că latinii au fost cei mai infectați). Biciul și zăhărelul; biciul e la slugile nemților din România care dau ordonanțe scot armata, poliție, jandarmii în stradă - „stați în case!” Cum au ajuns autocarele cu sclavi de plantații la Cluj, întrebați-l pe Ludovic Orban , vechilul plantațiilor germane. Sclavii români vor muri fericiți cu zăhărelul ( euroii ) în mână, primiți de la nemți. Nemții nici măcar nu vor lua contact cu sclavii români să se infecteze - au alți vechili pentru moșiile lor. Acum nu se mai practică munca forțată ca în lagărele naziste cu automatul și cizma sau în gulagurile sovietice cu cizma și nanganul în ceafă sau în România la Canalul Dunăre- Marea Neagră unde i-au reeducat pe intelectualii români refractari cu securiștii în spate . Acum biciul - la Johannis - Orban -PNL și zăhărelul( eroii) la nemți . Ce oameni buni sunt nemții!
Munciți dragi români pentru Germania, nu pentru România! Slăviți-l pe Johannis că v-a oferit un loc de muncă la boierii germani. Că doar de aceea v-ați ales un președinte neamț la cârma țării și un guvern Orban marioneta , pentru slujirea și îmbogățirea celui de-al patrulea Reich.

 Facebook: „Deoarece postarea ta încalcă Standardele comunității privind limbajul care incită la ură și inducerea unor sentimente de inferioritate, nimeni altcineva nu poate vedea postarea.”

Ce vorbiți berbecilor de  la Facebook?! Textul meu este confirmat  de  plecările în masă  ale  românilor  să  muncească  pe plantații ca  sclavi  la  chiaburii germani și de alți autori români Și de ce m-ați blocat doar pe mine dacă susțineți că aveți  un „algoritm” care depistează rebelii? De ce „algoritmul”  vostru nu a depistat-o  și pe această doamnă? Sau „algoritmul” pe care mi=l băgați în ochi de fapt îi maschează pe   trolii sponsorizați de SRI.  
 Răzvan Savaliuc  jurnalist Lumea justiției: „Vezi Johannis că potrivit Constituției nu ai dreptul decât să declari starea de urgență, ca atare, fără să ai niciun drept legal să tai drepturile si libertățile fundamentale ale oamenilor. România nu e un lagăr de concentrare.   Ne spui ca dacă vom merge la Biserica în noaptea de Înviere sa luam lumina ca “vom avea după Sărbători înmormântări”? Mai omule, tu îți vezi bârna din ochi înainte să vezi paiul din ochiul altuia?
Tu vii sa ne sperii cu “înmormântări”?
Tu, care ai semnat pe șest acorduri cu state străine să trimiți in plină stare de urgență zeci de mii de români la muncă în Germania, ca sclavi pe plantație! Nu îți mai era frica de “înmormântări” când zeci de mii de români s-au înghesuit în avioane, ca sardelele, că se infectează între ei și riscă să ajungă pe paturile de spital... te-a durut în cot că românii cărora le mori, chipurile, de grija, pot ajunge sa fie “înmormântați”, căci tu nu aveai în cap decât cum să-i culegi sparanghelul lui Merkel. Fariseule! Cât timp ne mai consideri pe toți un popor de proști? (  Sursa: https://www.luju.ro/  Răzvan Savaliuc  -  Johannis, o să te bată Bunul Dumnezeu! Cu sparanghelul)                
Dorina Boboutanu:  nu e bine,domnul chestor,nu e bine...zik
Toate țările se gândesc la binele lor, România se gândește la binele nemților
Două treimi din muncitorii sezonieri din Germania sunt români…

În timp ce românii sunt îndemnați să rămână acasă, să evite deplasările, Guvernul Orban a lăsat totuși o portiță liberă pentru o parte dintre conaționali, cei care vor să meargă la muncă sezonieră în Germania. Cu alte cuvinte, la noi nu poți lucra, pentru că ori nu esti lăsat de ordonanța militară, ori nu ai unde, ținând cont că numai până acum peste 1 milion de firme și-au suspendat activitatea, dar poți deveni ”sclav” pentru străini. Pentru a le întinde o mână de ajutor nemților, guvernanții au uitat că măsurile de distanțare socială trebuie respectate de toată lumea, nu doar de unii. Astfel, am văzut cu toții îmbulzeaza de la aeroportul din Cluj. Partea proastă este că se întâmpla asta și în alte aeroporturi din țară.
George Simion:  „Spuneți românilor adevărul! Nu doar de la Cluj-Napoca se zboară către Germania dar din toate aeroporturile, fără nicio măsură de protecție! Noi? Închiși în case, prostiți prin televiziuni, vânduți la bucată ca forță de muncă ieftină.
Normal că oamenii se înghesuie să plece în Germania când toată economia României este blocată, când în piețe bate vântul iar agricultorii sunt obligați să îşi arunce produsele fiindcă nu au cui să le vândă. Normal că oamenii pleacă atunci când România nu le oferă opțiuni pentru supraviețuire iar Guvernul nostru este mai preocupat de soarta agriculturii din alte state decât de situația dramatică a economiei României! Sunt la Sibiu acuma apoi merg la Sebeș pentru a vedea furturile din păduri la Fabricile Kronospan și Sweighofer. Distribuiți acest clip și veniți și voi sa luptați alături de noi!  

Roxana Ionescu „Tot prin ACORD GUVERNAMENTAL,operațiunea TRENUL  pentru   12 000 de îngrijitoare  bătrâni,în Austria.”  

A fost suficient  ca  ambasadorul Germaniei să solicite premierului  Ludovic Orban   sclavi pentru a recolta  sparanghelul de  pe plantațiile germanilor  și toate ordonanțele s-au anulat și  carantinele s-au anulat și   toate filtrele de  poliție jandarmi  n-au mai filtrat și sclavii români  în masă au plecat, fără măști  și fără distanța impusă de pandemie și infecția cu Sars-Cov2. Ce contează  dacă se  infectează sclavii  și mor pe plantațiile cu sparanghel  ale nemților!... ACEASTA E  SOLIDARITATEA EUROPEANĂ?ATUNCI NU-I MAI BINE ROMEXIT?!...    

   Ce contează  dacă se  infectează  sclavii!                      

Mihai Gâdea, joi, la Antena 3: „Autoritățile, ordonanțele militare, medicii, experții, presa încearcă să îi convingă pe toți, pe bună dreptate, că una dintre cheile învingerii acestei epidemii este să stăm la distanță unii de alții.E dureros. În momentul în care iubești pe cineva vrei să-l ții în brațe, vrei să dai mâna cu el.Dacă îl iubești în aceste zile îl ții la doi metri distanță. Ce s-a întâmplat astăzi la Cluj, acolo unde un aeroport întreg era ticsit, 12 avioane au plecat către Germania cu oameni care se duceau la muncă, e stupefiant.Acolo pare și o bătălie politică între cei care sunt la Cluj în această chestiune. Pe mine mă interesează în aceste zile mai puțin spre deloc bătăliile politice. Ce vedem noi aici este o indolență pe care în felul ăsta nu am văzut-o nici măcar la Suceava. (...) Este demonstrația că în momentul în care există niște interese în spate, în momentul în care există niște firme foarte interesate să ia oamenii din România și să îi ducă în Germania la muncă, și acele interese sunt complexe ...trebuie să aflăm complexitatea lor”

            Ce spun românii plecaţi la cules sparanghel în Germania: „Aici munceşti şi pleci acasă cu o grămadă de bani“ 14 aprilie 2020. sursa adev.ro/q8s5tq. De bună seamă  românii câștigă o grămadă de bani  în Germania în  raport cu cât câștigă în România 70 de lei/ zi. Dar de  unde au fermierii  germani bani să-i  plătească pe români, în plină pandemie Coronavirus, cu 3000 până la 5000 de   euro, cum scrie o revistă online aliniată  ideologic Patului lui Procust, ca să le recolteze  sparanghelul? Păi  din subvențiile grase primite  de la statul german.  
           Doar  nu credeți că din banii lor. Și statul german de unde are atâta bănet să subvenționeze agricultura  fermierilor  germani?  Păi de la corporațiile lor care jefuiesc România  și care  nu dau un sfanț  statului   român.      

            Când liderul PSD  Liviu Dragnea  a cerut   un minim  de decență - ca aceste   corporații  să dea și statului român  o  mică taxă   din uriașul profit pe care îl  fac, ce-au făcut slugile puterii obediente Germaniei, ca și voi slugoi ai Facebook, fii și fiice ai SRI-știlor, procurorilor și judecătorilor și ai presei  cumpărate, l-ați  stigmatizat  ca   hoț, autoritar, dictator și pe baza unui dosar  nu doar  măsluit ci și ridicol  - instigare la  angajarea a două fete la partid, l-ați arestat.Și nimeni din România nu mai are acum curajul  și  adevărații criminali fac ce vor,  au  ordonanțe   militare după ordonanțe, ne țin   izolați în case  în  vreme ce  românii din județele  cu carantină   „roșii”   în plină  pandemie  pleacă la muncă pe  plantațiile cu sparanghel ale   fermierilor germani. 

Serban Nicolae: Johannis, Orban, Vela și acoliții lor aplică o carantină bizară și ridicolă în urma căreia zonele cu cele mai mari restricții se dovedesc cel mai puțin pregătite. Suceava, Cluj-Napoca, Sibiu sunt surse și porți pentru fluxul de români care pleacă la muncă spre zonele roșii ale epidemiei COVID-19 din vestul Europei.” 

            Deci pe   sclavii  români  care au plecat în  valuri de  pe aeroporturile din Suceava,  Cluj, Sibiu , Iași, să-i slujească    pe  germani  și austrieci,  care îi plătesc cu sume   colosale din banii jefuiți de corporațiile lor de la români nu-i  „afectează”   molima asta  inventată de  geneticieni   să  omoare  „natural” oamenii, mai cu seamă  pe săraci.   Nu-i oare strigător la cer? 
            De ce nu  primesc și  fermierii români subvenții colosale, cum primesc cei germani, ca românii să  muncească aici  în țară lor și nu pe plantațile germanilor?          
          Păi de unde să primească dacă corporațiile lor au venit aici  la jaf,  nu să  ajute să prospere  românii, iar  marionetele lor se află la butoanele puterii , ca să le protejeze jaful, nu pe români. Cunoașteți  experimentului lui  Stalin cu găina  jumulită?... După ce a jumulit-o de vie, Stalin  i-a oferit firimituri. Și găina, sângerând, dar fericită că i-a oferit firimituri,   a ciugulit.  

            Asta suntem noi românii, niște găini jumulite care  mâncăm  firimiturile de la cei care ne-au jumulit. Și-acum vă întreb de ce m-ați blocat 30 de zile  pe Facebook  ca pe un criminal, când adevărații  criminali   sunt acum la butoanele puterii  în România?!...
         

Autor : Vasile Anton Ieșeanu, 13 aprilie 2020, Iași





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu