Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 octombrie 2020

Johannes,ca o fatalitate a morții...





                 Iar m-au blocat securicii de la FB 30 de zile pentru acest text, de mai jos, pe care mi l-au ascuns de ochii publicului sub textul și pretextul că aș fi încălcat standardele comunității. Nu poți posta sau comenta timp de 30 de zile Motivul este că, în trecut, ai postat conținut care a încălcat Standardele comunității noastre. ..  Iată  textul!

                   Ce n-au înțeles românii, istoria a dovedit, e faptul că, un neamț, la conducerea țării, e aducător de moarte: moartea de la Colectiv, acum moartea Covid, la fel ca moartea adusă românilor de Carol al ll-lea: asasinarea legionarilor români, pierderea Basarabiei și a Ardealului de nord -vest, teroarea hortistă, cu asasinatele în masă de la Ip și Trăsnea, asasinatele din Ardealul de nord-vest ocupat samavolnic de unguri după   Dictatulde la Viena,  terorizat de hoardele primitive de unguri. 
               Chiar nu înțelegi române că nemții sunt aducători de moarte?!...
               Privește la steagul Germaniei, e singurul steag care are culoarea morții. Două războaie mondiale devastatoare, lagărele morții, milioane de oameni asasinați, o jumătate de milion de copii europeni furați pentru a crea așa numita rasă ariană, iar părinții uciși, toate acestea nu vă spun nimic despre această rasă apocaliptică?!...Chiar nu înțelegeți că acești nemți sunt niște criminali sadici?!... Cine nu-și cunoaște istoria o repetă fatalist.
 Autor: Vasile Anton Ieșeanu, marți, 13 octombrie 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu