Faceți căutări pe acest blog

duminică, 5 mai 2024

CARE ESTE ADEVĂRATUL POPOR NESĂBUIT?!...

DE CE EVREII L-AU ALES PE BARABBAS SĂ-L SALVEZE ȘI NU PE ISUS?!..

Un prieten poet, anume Ovidiu Oana-Pârâu a scris un poem , intitulat „Urmașii lui Barabbas”, pe care l-a publicat în CENACLUL POETIC SCHENK!
„În douăzeci de veacuri, încă,
Privindu-ți trupul schingiuit
N-a deslușit taina adâncă,
Poporul Tău nesăbuit!
Vasile A. Ieșeanu Colaborator activ: Ovidiu Oana-pârâu! Exprimi o nesăbuită minciună în poezia ta! „Urmașii lui Barabbas”, i-am replicat eu la o primă lectură a poemului. Mi apoi autorul mi-a replicat!
Ovidiu Oana-pârâuAutor Colaborator activVasile A. Ieșeanu,
„Iisus și creștinismul sunt două povești inspirate una din cealaltă și la fel de nereușite ca efect dorit de-a lungul celor două milenii trecute. Aceasta este cheia în care trebuie parcurs un text.”
Dacă evreii au mizat pe luptătorul Berabbas , nu pe șarlatanul mistificator Isus, în realitate o poveste creată de preoțimea iudaică al celui de-al doliea Templu, cum bine a remarcat filozoful german Nietzsche.
De aceea evreii nu au aderat la creștinism, doar au inițiat primele comunități ca să le dea exemplu romanilor să-i contamineze psihic cu sentimentala pooveste și le manipuleze mințile lor arogante.
DE LUAT AMINTE!
CEA MAI MAI PERICULOASĂ CONTAMINARE NU E CONTAMINAREA CU BACTERII ȘI VIRUȘI, CUM A FOST CONTAMINAREA RECENTĂ COVID ȘI ALTE CONTAMINĂRI CU VIRUȘI ÎN ISTORIA OMENIRII, CI CONTAMINAREA PSIHICĂ CU IDEOLOGII I ȘI RELIGII!
CUM A FOST IUDEO CREȘTISMUL CARE A DUS OMENIREA ÎN CEA MAI PERICULOASĂ ERĂ ERA ÎNTUNECĂRII, CUM BINE A ETICHETAT CATHERINE NIXEY JURNALISTĂ, CLASICISTĂ ȘI SCRIITOARE PENTRU THE ECONOMIST IUDEO CREȘTINSMUL ȘI ÎN VEACUL XX IDEOLOGIILE - FASCISTĂ ȘI COMUNISTĂ.
SUNT EVREII „POPORUL NESĂBUIT” CUM EXPRIMI DUMNEATA?....
SAU NESĂBUITE SUNT POPOARELE CARE S-AU LĂSAT MANIPULATE DE FANTASMAGORIILE LUI CELOR DOI EVREI- ISUS ȘI PAVEL ȘI EVREICĂ MARIA , „FECIOARA”, RENUNȚÎND LA ZEII LOR?
CUM, DE PILDĂ AU RENUNȚAT ROMANII, GRECII ȘI ȘI GETO-DACII LA ZAMOLXE AL LOR ȘI GERMANII LA ODIN AL LOR!...https://www.facebook.com/groups/505232326309450/
#DECEEVRELAUALESPEBARABBASSĂLSALVEZEȘINUPEISUS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu