Faceți căutări pe acest blog

duminică, 5 septembrie 2021

Lingăul națiunii române

 

 


Moto: Urmașii nomenclaturii comuniste  lingăi și impostori  s-au  reunit  în dreapta politică.                                                                                                                                                         Niciun impostor nu ar ajunge să conducă România, să administreze țara,dacă nu ar fi susținut de lingăi și pupincuriști de teapa lui Rareș Bogdan. 

    Să lingi unde-ai scuipat și să  scuipi unde-ai lins aceasta este cel mai  josnic  comportament  uman, total opus  la  ceea ce numim  și înțelegem  prin demintate umnană.

           Din această perspectivă pe Rareș Bogdan în asemăn cu Emil Bobu   „un caz de depersonalizare  dramatică”  scrie Dumitru Popescu   sau Constantin Dăscălescu  „un troglodit,… lipsit de orice rigori morale în politică”. Ce-au fost părinții  lui  Rareș Bogdan în comunism?           

           Elena și Nicolae Ceaușescu, dar mai  cu seamă „Elena Ceaușescu care  nu ezita să trateze țara ca pe propia ei ogradă, unde putea dispune după bunul ei plac”(Cosmin Popa – Elena Ceaușescu sau anatomia unei dictaturi de familie)   a creat  după modelul stalinist și comunismul asiatic cea mai umilitoare cultură pentru activiștii PCR   – cultura slugărniciei și umilirii până la anularea statului de om.  Elena Ceaușescu îi gratula pe toți care îi lingeau picioarele cu apelativul „Prostovani”         

          Timparele obsecvității ceaușiste s-au fixat în ADN-ul românilor, mai cu seamă a  nomenclaturiștilor  și  s-a  transmis  progeniturilor. Efectul ceaușismului se perpetuează sine die  în cultura politică  românească  - slugărnicie, impostură și prostie.    Am afirmat în mai  multe rânduri că  progeniturile foștilor nomenclaturiști comuniști (cu părinți secretari, activiști, securiști, procurorori, judecători  comuniști),  s-au ascuns la dreapta politică  bine mascați în liberali sau USR-iști.  Și iată că  afirmațiile mele se confirmă.  Adunătura  liberală și useristă e  formată din urmașii nomenclaturilștilor.  

          Pentru românii care nu mai citesc o carte, ci doar contemplă televiziunile sau  internetul  ei chiar cred că cei de la dreapta   din PNL sunt liberali autentici sau cei din USR  sunt  salvatori, de ciume roșii  și de penali, autentici!

           Observați cu atenție  cum acest Florin Câțu a cărui tată a fost șofer  la PCR și de bună seamă  cu multe alte misiuni  primite de la partid (cu certitudine de informator) cum tratează țara  ca pe  propria lui   ogradă  la fel ca Elena Ceaușescu.      Observați cu atenție și  strada!În  fața magazinelor alimentare  și  mai cu seamă a  hipermarketurilor s-au înmulțit cerșetorii bătrîni. L-am  întrebat   pe un bătrân care se uita la mine cu o privire de câine bătut,  cum de a ajuns să cerșească? Nu-mi ajunge pensia domnule! Abia de plătesc chiria și ce să mai spun  de medicamnete pentru soție.   Cum nu le păsa Ceaușeștilor  și nomenclaturii  de  înfometarea   românilor  nu le pasă  nici  progentiturilor  nomenclaturii   aciuați   în democrația noastră de mucava  în  PNL și USR,deși există lege  adoptată pentru a se mări pensiile.  Cât oare  mai au de trăit săracii bătrâni ceșetori! Nu  sunt bani pentru pensii și salarii! De ce? „Pentru că toate  izvorele ,scria Eminescu  înTimpul curg de la munte  spre mare, iar bugetul țării la liberali în buzunare!”    

Autor : Vasile Anton Ieșeanu, 5 septembrie 2021, Iași 

                                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu