Faceți căutări pe acest blog

joi, 26 octombrie 2023

EVREII AȘI ÎN ARTA MISTIFICARII REALITĂȚII ȘI MANIPULĂRII MINȚII UMANE


Aveam mari dubii cu privire la sinceritatea evreilor în ceea ce privește victimizarea evreilor sub teroarea teroriștilor Hamas.

Evreii au licență (dezlegare) de la Dumnezeul iudeu ca „popor ales”( sâc!) de a supune lumea arabă și de a deveni stăpânii lumii!

Argumetele pertinente a premierului irlandez mi-au confirmarea manifestărilor rasismului evreisc pe care l-am aflat în literatură citită, ca de pildă Cimitirul din Praga, cartea semiologului italian. Umberto Eco, și Marele manipulator, cartea profesorului Ion Coja!.
Holocaustul nazist a fost EFECTUL DE BUMERANG al rasisimului evreisc de-a lungul istorii lor.
UNIVERSUL-DUMNEZEU, acest MEGACOMPUTER, nu uită și nu iartă ȘI PEDEPSEȘTE EXEMPLAR! Oamenii uită rău răul comis , dar răul se întoarce ca un efect de bumernag!
E ceea ce marele criminalist român Dumitru Ceacanica, genial observator al criminalilor, a numit prin sintagama „INSTANȚA IMANENTĂ”.
Sau viziunea filozofului român Constantin Rădulescu Motru - Timp și destin, anume CE NU PLĂTESC FĂPTUITORII RĂULUI PLĂTESC URMAȘII!
În fondul ei ascuns conflictul dintre iudei și organizația Hamas are drept cauză și credința religioasă: iudaism ( credința oarbă și devotamentul dement!) versus islamism (credința oarbă și devotamentul dement!).
Autor: Vasile A. Ieșeanu , joi 26 octombrie 2023, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu