Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 septembrie 2023

Cum am ajuns eu - dumnezeu?...

Eu nu sunt ateu! Eu sunt dumnezeul meu, recte dumnezeul-iudeu sau am devenit ca unul din acești dumnezei -iudei! Cum? Prin cuoașterea BINELUI ȘI RĂULUI. O spune cât se poate de clar acel dumnezeu-iudeu personal - în mitul Facerii 3. 22. „IATĂ CĂ OMUL A AJUNS CA UNUL DIN NOI( CA UNUL DIN NOI - e dovada că erau mai mulți zei sau dumnezei iudei) CUNOSCÂND BINELE ȘI RĂUL!” Pe cale de consecință nu mă pot închina acestui dumnezeu personal!... Michelangelo a redat genial- viziual egalitatea omului cu dumnezeul creat de iudei.

Parafenomenele descoperite de enigmatica încă, fizică cuantică, demostrează că ADEVĂRATUL DUMNEZEU E ACEST MEGACOMPUTER NUMIT UNIVERS, CARE NE MONITORIZEAZĂ GÂNDIREA ȘI NE INFLUNȚEAZĂ DECIZIILE PRIN INCONȘTIENT ȘI NE PREDISPUNE UNOR ÎNTÂMPLĂRI FASTE SAU NEFASTE PE CARE NOI ÎL NUMIM DESTIN!
NOI NE CREEM PRIN MODUL CUM RELAȚIONĂM CU CEILALȚI SEMENI, PRIN BINELE SAU RĂUL PE CARE ĂL COMITEM CÂND NE TRĂIM CLIPA, REALITATEA VIITOARE.
Dumnezeul iudeo-creștin sau mai bine zis activiștii mistici iudeo- creștini au transformat omul biped în animal de turmăm, cum bine a remarcat filozoful existențialist suedez Kierkegard că „ întreaga creștinătate nu reprezintă altceva decât efortul geniului uman dea recădea în patru picioare pentru a se debarasa de creștinim, pretinzând că-l înfăptuiește.”
Nu există un asemenea Dumnezeu personal care gândește și acționează!
Dacă ar fi fost așa , unde era Dumnezeul iudeu, personal, când Hitler îi extermina în masă pe evrei în lagărele naziste?... În birou la Hitler?!!!...
Unde era Dumnezeul- iudeu personal să-i salveze pe evreii români când armata nazistă concentrată la Iași pentru operațiunea Barbarossa a organizat progromul de la Iași, dictată de comandantul nazist ?!!!... Că executanți au fost și idoții români nu poate fi contestat. Unde era dumnezeul iudeu slavatorul? Era în birou la generalul Erik Hansen, comandantul misiunii militare germane în România?...
Evreii nu au învățat nimic de la acest holocaust care nu a fost deloc întâmplător , ci a fost efectul de bumerang al rasismului lor mainifest în istoria lor europeană și continuă să se manifeste la fel de rasist cum s-au manifestat în întreaga lor istorie. căci orice critică rațională la adrea lor catalogată automat drept ANTISEMITISM!
Repet: ADEVĂRATUL DUMNEZEU E UNIVERSUL CARE NE MONITORIZEAZĂ ȘI COMUNICĂ CU CONȘTIENTUL INDIVIDULUI UMAN PE CALEA PARTICULELOR CUANTICE ELEMENTARE PRIN INCOȘTIENT, LA CARE OMUL NU ARE ACCES SAU ARE UN ACCES LIMITAT.
PE CALE DE CONSECINȚĂ NOI SUNTEM DUMNEZEII UNIVERSULUI CARE NE PROIECTĂM PAS CU PAS PROPRIUL NOSTRU DESTIN.
Autor: Vasile Anton Ieșeanu, 28 septembrie 2023, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu