Faceți căutări pe acest blog

joi, 14 septembrie 2023

De ce suntem un popor de sclavi? Cine-i adevăratul vinovat?


Sclavi afară, sclavi în țară!

Priviți câți bărbați târâtori și câte femei târâtoare? Cu asemenea comportamente de târâtoare mult iubite doamne românce ați făcut națiunea română de râsul lumii!... Și cum să nu profite hienele planetare de asemenea oportunități oferite de femeie mioritică devenit maimuță și care educă copii în același spirit de maimuțe?
Care dintre femeile din alte etnii ale altor popoare se târăsc în patru labe ca româncele precum maimuțele?!... Și vă mai mirați că suntem un popor de sclavi! Vai , ne-au vândut politicienii!
Doamne ce le mai place româncelor să arunce marea lor vină, ignoranța și prostia mistică pe politicieni. Nu-și văd paiul din ochii lor orbiți de misticismul distructiv.
Eu nu cotest că majoritatea polticienilor postdecembriști au marea vină de a fi sluj în fața USA-UE. Dar voi doamnelor, prin exemplul vostru de maimuțe târâtoare, ce exemple dați în educarea progeniturilor - în speță - ce exemple de deminitate națională le-ați dat în educarea acestor politicieni postdecembriști, deveniți și ei maimuțe ca și voi? Supunerea în genunchi sau în patru labe!
Sclavia începe cu educația copiilor în spiritul dogmei iudeo-creștine: credința oarbă și devotamanetul dement! Dacă mamele se târăsc în patru labe, copii acestora ce vor face? Oare nu-și imită mamele?...
Românul, dacă vrea cu adevărat să fie autonom și liber trebuie să învețe arta creativității și succesului prin cunoaștere științifică, prin invenție și inovație individuală, prin învățarea economie de piață - cerere&ofertă, nu prin închinare la icoane „făcătoare de minuni” - doar pentru maimușele românce ignorante, fanatizate de propaganda iudeo- creștină, nu prin pupatul moaștelor, nu prin mersul în patru labe precum maimuțele în fața escrocilor mistici îmbrăcați în odăjdii de aur care induc supunerea, sclavia și pomana voastră în buzunarul lor fără fund.
Autor : Vasile A. Ieșeanu, joi, 14 septembrie 2023, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu