Faceți căutări pe acest blog

luni, 25 septembrie 2023

Hercule de România!

S-a apucat Ciolacu să curețe grajdurile PSD de animalele bolnave, de tipologia lui Dumitru Buzatu de la Vaslui?...

     Să fie Ciolacu, Hercule de România capabil să curețe grajdurile lui Augias, alias PSD?!... Da , m-aș bucura mult ca acest Ciolacu, actualul prim ministru al României să facă o societate română mai morală, mai corectă, mai dreaptă, mai creativă.

Degenerarea unei societăți începe de la „pătura superpusă„ cum a numit-o Eminescu. Șpaga la județe pentru șosele și străzi, cum o dovedit-o acest imbecil Dumitru Buzatu este cred o practică cronicizată în toate partidele ajunse la guvernare.
VA REUȘI CIOLACU SĂ CUREȚE GRAJDURILE PSD ȘI AL CELORLALTE PARTIDE DE ACESTE ANIMALE BOLNAVE DE LĂCOMIA BANILOR?
O societate cu cât este mai imorală social, recte mai coruptă politic cu atât atrage un Rău mai mare mare.
Dacă noi românii suntem ETERNII PIERDANȚI aceasta are drept cauză invizibilă și starea morală a societății în ansamblu.
Exemplul cel mai clar și evident, pentru cine cunoaște istorie este pierderea Basarabiei, după numai 20 de ani de revenire la patria mumă, după ce a fost dezrobită cu mari sacrificii românești, îndeosebi basarabene din mâinile tâlharilor panslaviștii Dolgo ruki - MÂNA LUNGĂ A RUȘILOR!
Filosoful Alexandru Surdu autorul unei noi teorii logice şi a unui sistem filosofic original. demonstrează cu argumente pertinente acest ACEST EFECT DE BUMERANG al RĂULUI CARE ATRAGE RĂUL despre care am scris întro cugetare anterioară.
Efectul de bumerang: un popor prea tolerant la Rău suportă, în timp, ca efect de bumerang, consecințele Răului! Răul se amplifică în timp, pe măsură ce toleranța la Rău se menține peste nivelul de toleranță admis de rațiunea morală!
„Duşmanilor României Mari, scrie Alexandru Surdu le au ajuns însă doar 20 de ani pentru a se pregăti ca să ne atace din toate părţile, cum au făcut o în Marele Război. Şi au repornit atacul, aşa cum sunt ei obişnuiţi s o facă, în haită, având şi câte o căpetenie dominantă, de re¬gulă germană.
O conspiraţie a foştilor învinşi, s ar pu¬tea zice, care, obsedaţi de bătăliile pierdute, tot încearcă să le refacă, considerând că au fost bătuţi pe nedrept. Şi le încearcă chiar cu riscul de a fi bătuţi din nou, şi chiar de a fi bătuţi şi mai rău.
Depinde însă şi de adversari, de vechii câştigători, care, dacă reintră în „somnul cel de moarte”, riscă să piardă sau chiar să ce¬deze fără luptă, cum a făcut o România în 1940, după două decenii de dormitare. Dar au păţit o şi Franţa şi Anglia, şi era s o pă¬ţească şi America, dacă nu se trezea la timp, după celebra bătaie primită de la japonezi, la Pearl Harbor, în 1941.
Oricum, românii n aveau nevoie de ase¬menea şocuri, căci puteau să prevadă multe prin simpla repetare a unor scenarii. Dacă se întrebau, de exemplu, ce căuta oare arma¬ta germană condusă de faimosul Macken¬sen, zis şi „Cap de mort”, prin România, şi afla, după 20 de ani, că era considerat un premergător al extinderii către Răsărit a Germaniei (Drang nach Osten) chiar prin celebrele corpuri de armată Totenkopf, ar fi putut să înţeleagă ce ne pregăteau germanii, aliaţi cu ungurii şi cu bulgarii ca în vremuri¬le lor bune dinainte de 1918.
Şi toate acestea se făceau la vedere, în timp ce la noi era desfiinţată Liga antirevizi¬onistă care semnalase pregătirea de război a Ungariei şi a Bulgariei, şi a Rusiei Sovietice şi, mai ales, a Germaniei. Dar pe la noi se făceau chermeze şi parcă intraseră toate că¬peteniile în „luna pisicilor” cu politicieni cu tot, care mieunau de pe acoperişurile Parla¬mentului, până când l au scos din sărite pe Regele care l a şi desfiinţat, lăsându i să se omoare între ei în plină stradă.
În câteva luni de „chermeze” România a pierdut, în 1940, aproape tot ce câştigase în Marele Război. Dar a mai venit un război, cu pierderi şi mai grele în vieţi de oameni şi în avuţie naţională, şi tot n am învăţat că lumea este condusă de zeul Ares al Războiu¬lui, originar din Traco Geţia, a cărui muzică preferată este zăngănitul armelor.
Şi ne a prins Centenarul Marelui Răz¬boi tocmai acum, când nu mai avem armată, şi nici arme, şi nici gloanţe, când toţi vechii noştri duşmani se înarmează, când toţi veci¬nii se uită la România ca vulturii şi corbii la căprioara rănită. Când se vorbeşte din nou despre reîmpărţirea lumii şi aşteptăm cu groaza în suflet să vedem de partea cui vom nimeri, cine va juca la zaruri ce a mai rămas din România Mare!?”
LA FEL SE ÎNTÂMPLĂ ȘI ÎN FAMILII: STAREA IMORALĂ ATRAGE RĂUL CEL MARE CUM S-A ÎNTÂMPLAT CU FIUL FAMILIEI DROGATULUI VLAD PASCU.
ÎN ACEASTĂ ORDINDE DE IDEI SUNT NENUMĂRATE EXEMPLE CONFIRMĂ LEGĂTURA DINTRE STAREA IMORALĂ ȘI RĂUL CARE ATRAGE RĂUL CA UN EFECT DE BUMERANG, PRIN HAZARDUL UNEI ÎNTÂMPLĂRI NEFASTE!
EXISTĂ UN SÂMBURE DE ADEVĂR, AL DUMNEZEULUI CARE SE RĂZBUNĂ DAR ACTIVIȘTII IUDAICI ÎN FRUNTE CU PAVEL L-AU PUS PE SEAMA DUMNEZEULUI IUDAIC CA PROȘTII SĂ CREADĂ ÎN ACEST DUMNEZEU IUDAIC ȘI ÎN POVESTEA LOR BIBLICĂ DE SPĂLAT CREIERE.
ÎN REALITATE DUMNEZEU ESTE ACEST UNIVERS PE CARE EU ÎL VĂD DREPT UN MEGACOMPUTER! ACESTA E ADEVĂRATUL DUMNEZEU! UNIVERSUL , CARE, PRIN LUMEA CUANTICĂ A PARTICULELOR ELEMENTARE , INVIZIBILĂ PENTRU NOI, NE MONITORIZEAZĂ EXISTENȚA.
DA , RĂZBUNAREA ESTE AL LUI DUMNEZEU - DAR AL DUMEZEULUI-UNIVERS ,NU A DUM,NEZEULUI IUDAIC .
RĂUL PROVOCAT DE IRESPONSABILITATE, DE INDOLENȚĂ, LENE , ÎNCHINAREA LA DUMNEZEULL IUDAIC A FANATICLOR RELIGIOȘI, SE ÎNTOARCE CA UN EFECT DE BUMERANG GENERAT CA O REALITATE VIITOARE, PROIECTATĂ DE NOI ÎNȘINE ÎN EXISTENȚA NOASTRĂ!
FIZICIENII CUANTICI AU DEMONSTRAT CĂ OBERVATORUL, RECTE NOI , NE PROEICTĂM CONMTINUU CLIPA TRĂITĂ ÎN VIITOR ÎNTR-O ÎNTÂMPLARE FASTĂ SAU NEFASTĂ, CONFORM CU STANDARDUL MORAL AL FIECĂRUI INDIVID UMAN CARE ÎȘI TRĂIEȘTE CLIPA.
Autor: VASILE ANTON IEȘEANU, 26 SEPTEMBRIE 2023, iAȘI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu