Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 aprilie 2016

ISUS ȘI PROFESOARA CARE FĂCEA VIDEO-CHAT
O profesoară din Prisăcani făcea video-chat. A fost descoperită de un elev și dată în vileag fiind postată poza ei pe internet. Ce mare păcat a făcut mă rog! A pozat goală, făcea și ea un ban, că salariile profesorilor sunt mici. Câte studente nu fac video-chat!... ” „ Bine dar ea e profesoară...” „E suplinitoare și are salariul mic. Și poate mai avea și frați surori sau părinți de întreținut. Avea și ea nevoie să se îmbrace mai bine. Cred că o sfidau elevele, puștoaice de bani gata cu îmbrăcămintea lor la modă. Eu chiar nu sunt de acord să fie încriminată ca o prostituată.”
„Sunt de-acord. Numai că nu cade bine la elevii din școală. Ce exemplu dă copiilor? Fetele o vor sfida; băieții o vor jigni sau îi vor face propuneri indecente.”
Isus a protejat îndeosebi femeile „păcătoase.” Mult au iubit, mult li se va ierta”, a spus Învățătorul. „Cine o încriminează cel mai tare pe profesoară? Evident, bărbații.” „Bărbații… ce să mai vorbim sunt ei fără de păcat?!...
„La fel ca pe vremea lui Isus, tot bărbații sunt revoltați, deși ei sunt aceia care s-au holbat la nurii profesoarei. Cine e fără de păcat le-a zis Isus să arunce primul cu piatra. Toți au lăsat pietrele jos și au plecat. În profesoară au aruncat toți profesorii cu pietre. Profesoara și-a dat demisia. Nu s-a găsit un Învățător s-o apere.”

Vasile Anton Ieșeanu, 13 aprilie 2016, Iași   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu