Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 1 iunie 2016

CONTROVERSA COALIȚIA PENTRU FAMILIE VS SUSȚINĂTORII GAY            ÎN SEARA ZILEI DE 31 MAI LA EMISIUNEA LUI GÂDEA S-AU PREZENTAT CA SUSȚINĂTORI AI CĂSĂTORIILOR GAY TREI HOMOSEXUALI REMUS CERNEA, FLORIN IARU ȘI ANDREI TELEȘPAN DE LA CLUJ ȘI O  LESBY , JURNALISTA  MIRUNA MUNTEANU

DINTRE TOȚI CEL MAI PROST S-A DOVEDIT A FI FLORIN IARU. 
NU PENTRU CĂ A RECUNOSCUT CĂ E PROST, CI PENTRU CĂ RÂDEA CA PROSTUL LĂSÂND IMPRESIA SUSȚINĂTORILOR COALIȚIEI CĂ EL E DEȚINĂTORUL UNUI ADEVĂR ABSOLUT.   LA ACESTA  VICLENIA SLUGARNICĂ  E MANIFESTĂ.


REMUS CERNEA ADUCE  O ARGUMENTAȚIE ABSOLUT IMBECILĂ - ANUME CĂ AR D FI UN DICTAT AL MAJORITĂȚII ( PESTE TREI MILIOANE DE SEMNĂTURI PE CARE FLORIN IARU ELITISTTUL DIN GAȘCA HUMANITAS - SLUGOII LUI SOROS I-A NUMIT PROȘTI). „Ei bine, lunga introducere îmi e prilejuită de o imensă nerozie semnată de trei milioane de proşti (sau creduli),  zice  Florin Iaru într-un articol adevarul.ro

                DACĂ E AȘA  ATUNCI DUPĂ MINTEA ACESTUI POLITICIAN  REMUS CERNEA AR TREBUI  SĂ LĂSĂM MINORITĂȚILE SĂ NE DICTEZE CĂCI VOTUL NUMERIC - ESENȚA EXERCIȚIULUI DEMOCRATIC NU MAI ARE VALOARE DEMOCRATICĂ.
FĂRĂ ÎNDOIALĂ, CEI DOI HOMOSEXUALI REMUS CERNEA ȘI FLORIN IARU SLUJESC INTERESE STRĂINE.
 NU APĂRAREA VALORILORR  ROMÂNEȘTI  ÎI ANIMĂ.
 FLORIN IARU FACE PARTE DIN GAȘCA DE LA HUMANITAS CARE ATACĂ TOATE VALORILE ROMÂNEȘTI ÎNCEPÂND CU EMINESCU ( PATAPIEVICI ET COMP) , IMPLICIT VALORILE ORTODOXIEI.( CRISTIAN BĂDILIȚĂ).
SLUGOII LUI SOROS ȘI-AU ÎMPĂRȚIT DOMENIILE DE ATAC.                             
LUI FLORIN IARU PROSTUL CETĂȚII I-A REVENIT MISIUNEA SĂ ATACE FAMILIA TRADIȚIONALĂ.  TOȚI  ELITIȘTII  DE LA HUMANITAS  ȘI ALȚI LINGĂI  PE LA CLANȚELE  UNOR  AMBASADE  STRĂINE ( CA REMUS CERNEA) NU SE POT DEZBĂRA DE SIMȚUL CIOCOIESC, LATURA PSIHOLGICĂ  CEA MAI   ODIOASĂ A ROMÂNILOR.
ROMANUL  LUI  NICOLAE   FILIMON  Ciocoii vechi și noi NU E  UN ROMAN MARE PENTRU CĂ E  PRIMUL ROMAN  ROMÂNESC, CI PENTRU CĂ AUTORUL A   DEPISTAT LA ROMÂNI  ACEASTĂ  ÎNCLINAȚIE   PSIHOLOGICĂ DE  SLUGĂ PERVERSĂ.     
FAMILIA ESTE O COMUNIUNE LIBER CONSIMȚITĂ ÎN SCOPUL PROCREĂRII ȘI PERPETUĂRII SPECIEI UMANE.
FAMILIA  ARE CA SCOP FUNDAMENTAL PROCREAREA ȘI NU ÎNFIEREA CUM ESTE CAZUL HOMOSEXUALILOR.
CINE NU SE POATE REPRODUCE NU POATE FORMA O FAMILIE . CĂ SUNT  FAMILII INFERTILE CARE  DORESC   ADOPȚII DE COPII ASTA E  MENIREA  UNEI FAMILII FORMATE DIN BĂPRBAT  FEMEIE  SĂ CREASCĂ  ȘI SĂ EDUCE  COPII
HOMOSEXUALII ȘI LESBIENELE   NU SE POT REPRODUCE  ORICÂT DE MULT S-AR IUBI.  DECI NU POT FORMA O FAMILIE, CI CEL MULT O UNIRE CONSESUALĂ.
DIN  MOTIVUL CĂ   NU POT  SĂ FORMEZE  O FAMILIE  NU POT NICI  SĂ ÎNFIEZE. PRIN URMARE  ARGUMENTUL   AVOCATEI TEODORA IONESCU, PREȘEDINTA COALIȚIEI  PENTRU FAMILIE  DE MODIFICARE A ARTICOLULUI AMBIGUU DIN CONSTITUȚIE  ESTE PERFECT VALABIL.  FAMILIA   NU E FORMATĂ  DIN SOȚI CI DIN BPRBAT-FEMEIE.   


VASILE  ANTON   IEȘEANU,  1 IUNIE 2016, IAȘI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu