Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 octombrie 2021

Cu generalul Ciucă numit premier suntem la un pas de dictatura lui Johannis

           

 Moto: Cine mai avea vreo umbră de îndoială că Marcel Ciolacu este cîrpa de șters picioarele pentru Klaus Iohannis trebuie acum să fie convins. Așa a fost dintotdeauna, în ciuda unor înțepături trimise spre Cotroceni doar pentru a-și păcăli colegii.Ioan Spânu Conteporanul.  

        Politica lui „pas cu pas”  a  dus  democrația în România în cel mai primejdios  impas. Dacă opoziție  nu  mai  este  decât o fațadă democrația e la picioarele lui Johanis.                                                Clovnul de la Cotroceni cu rânjetul lui de  killer  -  ucigaș de români nu are nimic uman.  Uitați-vă  la el cât  este de rece, cât  de lipsit de  empatie este  față de tragedia românilor!         

          Johannis e doar un robotron  teleghidat, o marionetă fără suflet  care  nu răspunde decât  la comenzile  stăpânilor din cele două centre de  putere USA-UE.  

         Ca urmare a pandemiei Covid   și a refuzului  multor români să se vaccineze, Johannis are  toate justificările  și tot interesul  să  instaureze  în România   DICTATURA, sub masca  unei democrații de fațadă. Individul acesta  ajuns președinte al României  pe căi oculte  și votul românilor creduli.   

Autor:Vasile Anton Ieșeanu , duminică,  24 octombrie  2021, Iași   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu