Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 mai 2024

Cele mai periculoase droguri.

..

Autor:Vasile A. Ieșeanu „Cine a băut drogul tămăduirii extras din Izvorul tămăduiriii, pentru care românii s-au călcat în picioare, nu mai are nevoie nici de pastile, nici de de doctori, nici de mâncare, nici de apă potabilă. Doar de biserică!...
Drogul, e dovedit științific, induce dependența, adicția! În sens științific, drog înseamnă orice substanță care are capacitatea de a determina o stare de dependență.
Odată ce creștinii beau din Izvorul tămăduirii - drogul tămăduiri și al mânturii nu mai pot trăi până la sfârșitul zilelor fără acest drog.
Să bei drogul tămădurii din căzi de plastic... e dovada că într-adevăr
drogul tămădurii e un drog divin.
Drogul tămădurii și mânturii face dovada cla ră și evidentă că nu substanțele chimice - produse psihoactive, psihotrope, produsele toxice, stupefiante și narcotice generează în creier dependența absolută, ci drogul tămădurii și mântuirii!...
Aceste droguri ale mîntuirii și tămădurii afectează direct creierul omului credincios și sistemul nervos îi schimbă sentimentele - iubire extremă pentru credință și ură extremă pentru necredincioși îi schimbă dispoziția și gândirea, percepția și/sau starea de conștiență, îi modifică imaginea asupra realității înconjurătoare și-l fac total dependent de acste drogurii al mântuirii și tămduirii !
ODATĂ CE S-AU DROGAT CU DROGUL MÂNTUIRII ȘI TĂMĂDURII CRED FANATIC ÎN UTOPIA MISTICĂ A DUMNEZEULUI BIBLIC IUDEO- CREȘTIN , AL „FIULUI” ISUS ȘI AL FECIOAREI MARIA CA ADEVĂRURI ABSOLUTE PENTRU EI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu