Faceți căutări pe acest blog

duminică, 27 februarie 2022

Când un cuib de nobili oligarhi kaghebiști au pus mâna pe putere în Rusia...

        

          Moto:1) Când indivizii cei mai  scelerați din  #serviciile  secrete  ale unui stat ajung conducători de stat, statul devine un #stat criminal.(VAI)

         2) „Oare exterminarea omului cu ajutorul statului nu este problema centrală a vremii noastre, a moralei noastre, care a pătruns adânc în #psihologia fiecărei familii?” (Varlam Șalamov  - Povestiri de la Kolîma)   

        3)Path dependence - dependent de calea aleasă: guvernul sovietic a trăit în principal timp de 60 de ani din furt și estorcarea  țările în care a instaurat regimuri comuniste, iar  în prezent  guvernul  lui Putin face la fel ca în vremea URSS - furt și estorcarea vecinilor.                                                                                                            Ideologia  comunistă ce paradox al existenței  s-a întors la  ideologia  creștin- ortodoxă, numită de filozoful rus Alexandr Dughin   în  realitate un perfid și odios propagandist  al așa anumitei de filosof ul rus  „superideologie” un fel de neomcomunism, sau neocaptitalism sub masca creștinismului ortodox. Asemenea  lui Hitler care îl avea drept  mentor pe ministrul propagandei  Paul Joseph Goebbels, Putin  îl are  drept mentor pe ideologul mizantrop Alexandr Dughin.                     La fel ca și Hitler care a motivat ocuparea Poloniei în 1939 drept apărarea drepturilor  germanilor din regiunea sudetă, același  text și pretext  îl  utilizează și Putin privița  rușilor din Crimeia și Ucraina.                                                                                                           Asemănarea lui Putin cu Hitler este  izbitoare și  astfel putem înțelege  cum de  a ajuns, parcă ca o predistinare ofițer KGB la Dresda în Germania de est comunistă sub ocupație sovietică.      

              „Profesorul Dughin fiul unui ofițer KGB, este  mentorul   ideologic și  politic al unui om care reprezintă KGB-ul însuși. Ideolgul Dughin   este creatorul  și îndrumătorul  unuia dintre cele mai   cuprinzătoare și ambițioase planuri  geopolitice din toate timpurile, plan adoptat  și urmat cât mai fidel cu putință de o națiune care are cea mai  mare armată din lume, cel mai eficient și îndrăzneț serviciu secret și o  rețea de alianțe care se întinde pe patru continente.” ( Olavo  de Carvahlo despre Dughin  - Statele Unite  și noua ordine  mondială)                                                                         Deși capitalistă , Rusia autocrată al lui Putin, renunțând la democrație se află sub dogama „superideologiei” cum spune filozoful de serviciu în serviciul lui Putin, Alexandr Dughin. Superideilogia post comunistă, post marxistă, propagată de Dughin, constă în faptul că marxismul iudeo- bolșevic a fost înlocuit cu ortodoximsmul iudeo- creștin holistic, în care indvidul devine un animal de turmă și astfel se realizează aceeași schemă a dictaturilor, fie de extremă dreapta fascistă, fie de extremă stânga comunistă, în noua ideologie - o turmă și-un păstor.

        Putin este un produs tipic KGB, un scelerat educat în spiritul dogmei și devoțiunii, complet dezumanizat, un alienat - înstrăinat de la statul de ființă umană, recte un tâlhar kaghebist, un criminal feroce capabil de crimele cele mai abominabile , cum KGB-u a comis în perioada stalinistă în vestitele gulaguri ( Vezi Varlam Șalamov - Povestiri de la Kolîma) și în România sub ocupație Kaghebistă 1947 - 1964 l în complicitate cu securiștii noștri selecționați conform „originii sănătoase” de partidul comunist ca instrumente monstruoaselor crime, mai odioase și mai barbare decât au comis naziștii în lagărele naziste, multe din din aceste crime rămase top secret.      Ce-i deosebește pe acești indivizi de ceilalți semeni? se întreba istoricul Marius Oprea în Moștenitorii Securității. Chiar ce-i deosebește? Alienarea și fanatizarea.      Sceleratul de la Kremlin a aruncat Ucraina în haos, Europa și lumea îndeosebi, în angoasă existențială pri amenințarea nucleară. Fostul kaghebist Putin detașat în Germania de est fostă comunistă, ajuns pe căile oculte dirijat de acel cuib de nobili oligarhi kaghebiști,la putere, e drogat de putere.         Orice putere este toxică în sine și are efecte dintre cele mai nocive asupra psihicului uman. A rămâne mai mult de 10 ani la putere deja delirul de putere și delirul de intepretare ( observați cu atenție discursurile lui Putin) devin pentru el ceva normal, deși noi percepe că a făcut din Putin kaghebistul un nebun deasupra noțiunii morale de om și implicit de bine și de rău. Toxicitatea puterii face din oricare alt individ uman - un nebun asemenea lui Hiler, Stalin, Mao, Ceaușescu, Putin.
        Autor : Vasile Anton Ieșeanu, luni, 28 februarie 2022, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu