Faceți căutări pe acest blog

luni, 14 februarie 2022

Dolgo ruki - mâna lungă a tâlharului rus în expansiune...


MOTO:1) „După pandemia Covid, despre care spun oficialii că e pe ducă..., vine pandemia rusă de care e foarte greu de scăpat.”

2) ... prin vizionarismul unor ( scriitori ruși) Dostoievski, Tolstoi sau Berdiaev , panslavismul a aspirat să devină o umanitate.( Totuși,. Dostoievski și Pușkin, umaniști cum erau, nu se sfiausă disprețuiască și să dorească exterminarea unor popoare intruse în raport cu panslavismul, precum românii”( Theodor Codreanu - Basarabia sau drama sfâișierii)
Putin ține UE, SUA și întreaga omenire într-o continuă stare de tensIune prin mită(gazul rusesc),șantaj, intimidare, amenințare, îndeosebi Ucraina pe care vrea s-o îngenucheze. „Fie ca-ti place sau nu / Trebuie doar sa suporti, frumoasa mea!” declara emfatic Putin cu sadismul tipic fascistului imperialist. Fără îndoială că, după supunerea Ucrainei , urmează supunerea Poloniei și României. Căci politica panslavismului IDEEA RUSĂ , este politica PAS CU PAS , titlul cărții lui K.W. Johannis ca o premoniție a rălui României sub președenția sasului. De Ungaria nu mai vorbesc e de mult supusă panslavismului de pe vremea Repbulcii Sovietice Ungaria al lui Bella Kuhn. Viktor Orban deja face declarații belicoase de ieșire din UE, pentru că fratele Ivan îi dă gaz de 5 ori mai ieftin decât UE. Protejarea rușilor din Crimeea sunt doar texte și pretexte la fel ca și protejarea germanilor când Hitler a invadat Polonia în 1939. În spatele acestor texte și pretexte nu există decât o singură logică - LOGICA PANSLAVISMULUI BELICOS. În contra ACESTEI ABOMINABILE AGRESIUNI PRIMITIVE LA VIAȚA OMENIRII, trebuie ca fiecare ambasadă rusă din UE și fiecare rus emigrat în UE să simtă aceeași tensiune și același dispreț pe care îl manifestă Putin și generalii lui, față de omenire.                      După Malta 2-3 decembrie 1989, conform scrierilor unui consilier al lui Jimmy Carter, anume Zgigniew Brzezinski, în cartea Marea tablă de șah .Supremația americană și imperativele sale geostrategice, România nu mai figurează nici ca pion pe tabla de șah geostrategică.( Doru Viorel Ursu- Arta sinuciderii) și tare mi se pare mie că presiunea pusă de Rusia și marile puteri USA-UE asupra României să nu aibă la bază o înțelegere secretă cu Putin, la fel cum Hitler a avut cu Stalin.
Cum vor răspunde conducătorii noștri la aceste presiuni. Ei aici e marea enigmă! Dacă vor răspunde la fel ca regele cartofor Carol al II-lea, cel mai corupt rege la ultimatul sovietic, când a organizat în 27 iunie 1944, un al doilea Consiliu de coroană, după ce primul Consiliu se pronunțase pentru lupta armată, iar al doilea, cu excepția a șase consilieri între care Nicolae Iorga, pentru cedare, atunci să vezi tragedia României.
Eu nu pot uita cadoul MĂRUL OTRĂVIT făcut de Putin lui Dodon cu Moldova mare, adică Moldova până la Carpați. Doamne, nu vreau să ajungem o „gubernie rusă”, vorba lui Pavel Corutz și să învăț din nou limba rusă.

Autor: Vasile Anton Ieșeanu, luni, 14 februarie 2022, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu