Faceți căutări pe acest blog

marți, 15 martie 2022

Un general român, cu pensie specială de la statul român, sluga devotată al lui Putin



Moto: Unde sunt românii de caracter? În România nu mai există! Românii de caracter au fost executați de comuniști& securiști!

„Românii trebuie să învețe să-și rezolve singuri treburile!” Mihail Gorbaciov.
2)Eu nu sunt nici de partea Ucrainei, dar mai cu seamă nu sunt de partea Rusiei,ci a României.Nu pot uita raptul și crimele rușilor!
            Dar cum să învățăm să ne rezolvăm treburile singuri, cu atâția cai troieni infiltrați de serviciile prietene și inamice vecine, în principalele structuri ale statului român?! Revoluția română din 1989 a fost făcută cu cai troieni KGB, acum în anul de grație 2022,agenți de influență filoruși.
        Extraordinar cum se demască singuri acum în vremea pandemiei rusești în vâltoarea războiului cu Ucraina șobolanii români acoperiți ai Moscovei, proiectați de triumviratul promoscovit Iliescu , Roman, Brucan, ei înșiși cai troieni KGB, infiltrați în cetatea România de GRU și KGB( FSB) ajunși pe valul haosului revoluționar în funcțiile cele mai înalte ale statului român, slugi devotate serviciului rus KGB, acum FSB. Apoi șbolanii s-au dat la fund, recte în limbajul lor au trecut în „conservare”, iar acum când stăpânul de la Moscova ridicat sabia războiului brusc au ieșit din găurile confortabile și au început să chițăie în cor proputinismul.
Ca, spre exemplu, Gen. Dumitru ILIESCU, fost director al Serviciului de Protecţie şi Pază – SPP (7 mai 1990 – 21 noiembrie 1996). „Am obținut totuși ceva, ostilitatea Rusiei, transformarea României în țintă nucleară pentru că am permis trupelor americane să fie dislocate în apropierea granițelor rusești, că am permis să se instaleze scutul antirachetă de la Deveselu.”
Nu mai vorbesc de internațional ONU Călin Georgescu, infiltrat în AUR( Alianța pentru Unitatea Românilor) Călin Georgescu expert în dezvoltare durabilă, care a lucrat timp de 17 ani în Sistemul Națiunilor Unite, în domeniul conservării mediului.„Șansa României este înțelepciunea rusească. Complexul militar industrial american este interesat să împingă către un conflict”. Am putea crede din declarațiile sale că e un patriot, dar îl trădează acest „patriotism” ca slăvitor al comunismului și Moscovei. Poate mă înșel eu în supozițiile mele în cea ce-l privește le Călin Georgescu, dar în privința generalului Dumitru Iliescu nu am dubii.
        Tovarășe Dumitru Iliescu! Te-am bănuit că ești unul din acoperiții serviciilor ruse că altfel cum ajungeai în înalta funcție imediat după revoluție. Și general și pensie specială cu pensie specială. Că altfel cum ar fi apărut acea contrareacție împotriva rețelei GRU( agentura de spionaj a armatei sovietice) , CADA când armata română imediat după revoluție era condusă de rețeaua GRU ( 30 de ofițeri reactivați de generalul Militaru dovedit de ofițerii de contrainformații drept agent GRU. „Românii ar trebui să învețe să-și rezolve treburile singuri”, declara Gorbvaciov unui jurnalist român-canadian promoscovit. Dar, românii nu vor învăța în veci să-și rezolve treburile singuri, pentru că România , această țară mică e plină de Iude ca tine, generale. Dumitru Iliescu e un cal troian kaghebist infiltrat în înalte funcții postrevoluționare în 1990. General român în serviciul lui Putin cu pensie specială de la statul român! Cum a ajuns general și șef SPP? Întreabați-l pe generalul Nicolae Militaru, dacă mai trăiește. Pe Iliescu și Roman. Nu știu dacă ai făcut parte din rețeaua lui Nicolae Militaru , dar cu siguranță ești un acoperit al Moscovei ca și Traian Băsescu, nume de cod „Petrov” - tâlharul filorus care a vândut flota României și a dat aproape pe gratis ARLO Slatina, oligarhilor ruși.             Nu întâmplător faci propagandă prorusă ca agent de infleunță. D-l profesor Ion Coja poate lua drept patriotice slăvirile tale putiniste, având în vedere rețeaua de agenți de influență infiltrată haosul revoluționar în toate structurile statului român, dar eu te suspectez de înaltă trădare. „Nu am afinități nici față de Putin, nici față de Zelenski”, zici tu generale.„Și unul, și altul au lucrurile lor întunecate, dar și calități pe care nimeni nu le contestă. Pe Putin l-am condamnat de foarte multe ori pentru stilul dictatorial abordat, dar au fost și momente cand l-am apreciat pentru devotamentul față de poporul sau, pentru faptul că apără interesele propriilor cetățeni.”(sursa: https://www.facebook.com/profile CONFLICTUL RUSIA - UCRAINA, DINTR-O ALTĂ PERSPECTIVĂ. Dar pe cine vrei să prostești cu asemenea afirmații contradictorii?
        Admirația ta   subită generale cu pensie specială pentru blatarul (tâlharul) oligarh kaghebist Putin - anume pentru „ devotamentul față de poporul său, pentru faptul că apără interesele propriilor cetățeni.” te demască clar ca filorus. Cum le apără? Atacând alt stat? Ei nu chiar așa îl slăvești pe Putin doar că i-ai iubi tu pe ruși, ci din multe interese mai cu seamă pecuniare.                    Și Ceaușescu și-a iubit poporul până l-a înfometat și l-a aruncat sub copitele cailor troieni la revoluția din 1989, cai troieni printre care te numeri și tu și de care nu vom scăpa nici într-o sută de ani. Pe cât te-ai vândut generale? Doar pe pensia specială? Am aflat că ești impolicat și în jaful pădurilor Romniei.Și asta explică de ce ești păutinist.Căci având înalta protecție Putin-FSB, care procuror român îndrăznește să se atingă de tine?         Sau ai și alte afaceri cu FSB-ul ca toți securiștii care au jefuit țara, fără să le pese de consecințe. „ Devotamentul( lui Putin n.n.) față de poporul său”, doar în mintea ta de odioasă slugă kaghebist putinistă poate exista, generale. Poporul rus iubit de devotatul Putin nu e cumva gașca de kaghebiști oligarhi din preajma lui ,așa cum era clanul lui Ceaușescu din preajma „geniului Carpaților”?

Autor: Vasile Anton Ieșeanu, marți, 15 martie 2022, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu