Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 iunie 2024

Enigmaticele asasinate ale marilor moraliști ai lumii


Autor: Vasile A. Ieșeanu! Întrebare pentru teiști și ateiști: DE CE TOȚI MARII MORALIȘTI AI LUMII AU FOST ASASINAȚI?....


La data de 15 iunie 1989 , Eminescu a fost asasinat de un „nebun”. Pe Eminescu îl consider al treilea mare moralist al lumii după Socrate și Isus.
Socratea - moralistul rațiuni: dacă sunt om rațional nu -i pot face rău semenului meu, pe cale de consecință cel care face rău semenului e irațional.
Grecii fiind mai realiști și mai lucizi decât iudeii poate din acest motiv nu au creat o religie socratică!
Iisus moralistul iubirii - „iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”! Evreii - preoțimea ceui de-al doilea Templu, ași în arta mistificării, au creat o religie, religia creștină a iubirii cu care au învins imperiul roman, dar care, în realitatea ei mascată, este o ideologie , la fel de perfidă ca și ideologiile pe care le-a degenerat în aceeași paradigmă a iubirii de aproape și al urii criminale , față de cel care nu sunt cu noi!
Că religia iubirii e o ideologie criminală , la fel ca și fascismul și comunismul, o ideologie în paradigma tâlharului Procust, numit de greci Scurtătorul , Lungitorul, Multstricătoul care a creat răul de masă și criminalitatea de masă.
Toată istoria creștinsmului a iubirii de aproape e plină de crime împotriva „ereticilor”, la fel ca și fascismul și comunismul, împotriva adversarilor politici.
Eu nu văd nicio deosebire între religia creștină a iubirii de aproape și ideologiile degenerate de această religie ideologie în secolul al XX-lea FASCISMUL ȘI COMUNISMUL.
Din această perspectivă morala lui Hristos bazată pe sentimentul iubirii care a hipnotizat psihomentalul feminin e o morală falsă iar moralistul Isus inițiatorul ( în realitate preoțimea celui de-al doilea Templu) un moralist perfid!
Adevărtata morală este orala prin rațiune. Alți mari moraliști ai lumii au fost Eminescu „Oare eu, tu , el nu e totuna?” ; Mahatma Gandhi care a îmbinat morala socratică cu morala hristică „calea adevărului și iubirii” și a învins cel mai mare imperiu al lumii Imperiul britanic, în care soarele nu apunea niciodată, fără forța armată, ci doar prin forța cuvântului.
Alături de mariii moraliști poate sta și poetul roman, poetul iubirii - Ovidiu , ADEVĂRATUL MORALIST AL IUBIRII, nu Isus pentru care plăcerea erotică trebuia să fie reciprocă: „Urăsc îmbrățișările în care nici unul , nici altul nu se dăruiesc”.
Ovidiu a fost primul mare martir al iubirii care a fost exilat de împăratul August la Pontus Euxin, de teamă să nu corupă tineretul roman și mai cu seamă armata romană, pentru care sexul - Phalus era puterea supremă a bărbatului!
Nota Bene: A se observa o enigmatică sau bizară coincidență - toți marii moraliști ai lumii, din varii motive au fost asasinați. Socrate otrăvit - obligat să bea paharul de cucută, Iisus crucificat în stil roman, Eminescu - lovit cu o piatră în cap de „nebunul” Petru Poenaru ( în opinia mea un agent al poliției secrete), Mahatma Gandhi - împușcat de un fanatic religios!
Să nu-l uităm de Nicolae Labiș asasinat , mascat într-un accident, în paradigma KGB de un agent sau o agentă a Kremlinului numită de poet pe patul de spital „pasăre a cu clonț de rubin” care pentru cine cunoaște este chiar Kremlinul.
La fel nu trebuie uitat evreul român Mihail Sebastian pentru care îmi scot pălăria cu respect , ucis la fel în stil KGB, într-un accindent de camion!
L-aș așeza și pe Ioan Petru Culianu, alături de marii moraliști ai lumii. Și el a fost asasinat în stil KGB - împușcat în ceafă, la fel ca și ceillalți mari moraliști ai lumii la vârste relativ tinere. De asemenea nu trebuie omis din rândul moraliștilor Salman Rushdie, autorul Versetelor Satanice, care a suferit o tentativă de asasinat cu cuțitul atacat de un fanatic religios musulman.
Evident, toți acești moraliști nu au vrut să fie lideri politici, ci doar învățători ai omului. În cosecință, asasinarea moraliștilor este o manifestare a absurdului uman!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu