Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 iunie 2024

Cea mai idioată decizie politică din istoria României!

Autor: Vasile Anton Ieșeanu Știți ce zi istorică nefastă pentru România și pentru români e azi 26 iunie 2024?...
Moto: Cine își uită istoria riscă s-o repete!
Se împlinesc 84 de ani - 26 iunie 1940 Ultimatumul lui Stalin: Cedarea FĂRĂ LUPTĂ a Basarabiei și a Bucovinei de nord . Așadar steagul în bernă doamna România!?
„URSS , scrie Cassian Maria Spiridon în Vocația și proza democrației, cap. EMINESCU ȘI ROMÂNIA DE EST, o notă ultimativă către guvernul român pe 26 iunie 1940, orele 22.00 prin care cere:
1) Să înapoieze Uniunii Sovietice - BASARABIA!”
2) Să transmită Uniunii sovietice partea de nord a BUCOVINEI, cu frontierele potrivit cu harta alăturată.
Ce a făcut regele fanfaron Carol al-II-lea, etichetat „fanfaron” de către istoricul francez Jacques de Launay, care ne spune în cartea dedicată lui Nicola Titulescu - A cincea valiză, că evreii bogați l-au ridicat pe tronul României - un impostor care a servit doar interesele acestora.
Eu îl numesc pe Carol al II-lea imbecilul trădător, - un imbecil teleghidat de amanta lui evreica cea roșcată Elena Lupescu. Că altfel nu-mi pot explica de ce a organizat în aceeași zi, un al doilea Consiliu de Coroană pentru cedarea Basarabiei și a Bucovinei de nord, fără lupta armată!
„În primul Consiliu de Coroană se votează 25 pentru și doar 1 contra mobilizarea și rezistența armată!
De ce a organizat acest rege imbecil un al doilea Consiliu de Coroană în aceeași zi la orele serii?...
Din cei 26 consilierii doar șase au votat pentru mobilizare și rezistența armată! Numele lor , scrie Cassian Maria Spiridon merită să fie scrise cu litere de aur în cartea demnității românești: Nicolae Iorga, Victor Iamandi , Silviu Dragomir, , Traian Pop, Ștefan Ciobanu , Ernest Urdăreanu!”
Să nu te bați pentru pământul tău și apoi să lupți pentru gloria altora, asemenea lui Harap Alb, da cred că nu există o DECIZIE POLITICĂ MAI IDIOATĂ ÎN ISTORIA ROMÂNIEI.
Nu exclud în aceste decizii nefaste și mâna perfid- trădătoare a șefului SRI,Mihai Moruzov! La fel „naționaliștii” legionari care nu au văzut că adevăratul mare trădător al României este regele Carol al II-lea și i-au asasinat pe prim miniștri României. Chiar într-atâ de orbi să fi fost acești „iubitori” de neam și țară... să nu vadă cine este ADEVĂRATUL TRĂDĂTOR?
CELE MAI RUȘINOASE , CELE MAI UMILITOARE MOMENTE LE-AU TRĂIT OFIȚERII ȘI SUBOFIȚERII ARMATEI ROMÂNE DIN BASARABIA ȘI BUCOVINA , ÎN RETRAGEREA HAOTICĂ LA CARE I-AU SUPUS DECIZIILE IMBECILE ALE IMBECILULUI REGE carol al Il-lea!
UNII OFIȚERI ROMÂNI S-AU SINUCIS ÎN FAȚA TRUPELOR NEACCEPTÂD UMILIREA LA CARE I-AU SUPSUS PRIMITIVII IUDEO BOLȘEVICI!
Da, inegalabilul profet Ion Ceangă a văzut realist psihologia românilor, asemenea personajului Harap - Alb, românii au luptat și s-au sacrificat entru gloria altora , recte 900.000 de români petru gloria armatei hitleriste ( motivată de faptul că inamicul - bolșeviicii lui Stalin trebuiau duși până în bârlogul lor) ,iar apoi după marea trădare națională de la 23 August 1944 , 170.000 de români sacrificați pentru gloria armatei sovietice staliniste!
Cu ce ne-am ales? Cu praful de pe toba lui Stalin și cu instauarea comunismului A RĂULUI DE MASĂ ȘI A CRIMINALITĂȚII DE MASĂ RIDICATĂ LA RANG DE POLITICĂ DE STAT A STATULUI COMUNIST ROMÂN !
URMĂRILE CEDĂRII FĂRĂ LUPTĂ A BASARABIEI ȘI A BUCOVINEI DE NORD, ÎN URMA ULTIMATULUI STALINIST DIN 26 IUNIE 1940, AU FOST DEZASTRUOASE PENTRU DESTINUL ROMÂNIEI ȘI AL ROMÂNILOR!
Cum să-ți abandonezi frații și surorile în mânile tâlharilor criminai iudeo - bolșevici? Nota Bene: „Odată cu instaurarea
În Basarabia și Bucovina de Nord a regimului sovietic stalinist , în aceste ținuturi au fost comise crime împotriva umanității: OMORURI ÎN MASĂ, DEPORTĂRI, FOAMETE ORGANIZATĂ ȘI DIRIJATĂ DE LA KREMLIN! Pe hitleriști i-au judecat judecătorii Tribunalului de la Nürnberg pentru crime împotriva umanității! Dar pe criminalii ruși, doar DUMNEZEU!
Și-atunci vă întreb dragi români ce încredere mai pot avea frații noștri, cum ne privesc ei în mod real și de ce nici măcar după condamnarea pactului Ribentrop - Molotov,. 28 decembrie 1989, Basarabia și Bucovina de nord nu au mai revenit la patria mamă?!...
#CeamaiidioatădeciziepoliticădinistoriaRomâniei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu