Faceți căutări pe acest blog

luni, 1 iulie 2024

Săracul neprihănit - Iosif

Autor: Vasile A. Ieșeanu - De ce Dumnezeul biblic a ales-o pe fecioara Maria să-i nască un fiu, „fecioară” care era logodită cu tâmplarul Iosif să-i strice logodna acestuia?... Că doar erau multe fecioare la „poporul ales

și putea so aleagă pe oricare altă feicoară! Asta a fost voința lui? De ce?

De ce i sa pus pata lui Dumnezeu tocmai pe Maria, logodnica lui Iosif?...

„Iosif, bărbatul ei, era un om neprihănit și nu voia so face de rușine înaintea lumii, de aceea și-a pus în gând so lase pe ascuns.” (Matei1.19).

Dumnezeu ia aflat gândul cel rău al lui Iosif și ia trimis imediat un vis. DECI ATENȚIE CE GÂNDIȚI CĂ DUMNEZEUL BIBLIC VĂ CITEȘTE GÂNDURILE!...

„Dar pe când se gândea el la aceste lucruri i sa arătat în vis un înger al Domnului ( așa că aveți grijă ce gândiți rău despre femei) și ia zis: Iosife , Fiul lui David, nu te teme să iei la tine pe Maria, nevastă-ta, căci ce sa zămislit în ea, este de la duhul Sfânt.” (Matei 1.20). Dar când duhul Sfânt a vizitat-o ​​a avut un șoc! Maria era deja însărcinată, dar nu i-a mai spus lui Dumnezeu să nu-l supere. TARE, NU!

IATĂ CUM POATE FI MASCATĂ DE „DIVINITATE” RELAȚIA ADULTERINĂ A FEMEII FECIOARĂ. SFÂNTA FECIOARĂ MARIA A RĂMAS, ÎN REALITATE ÎNSĂRCINATĂ CU UN SOLDAT ROMAN DE CARE SA ÎNDRĂGOSTIT ,PE NUME PANTERA.

ABIA ACUM AM ÎNȚELES DE CE CREDINCIOASELE SUNT FANATICE RELIGIOASE!

CÂTE FEMEI - FECIOARE AU NĂSCUT DE-A LUNGUL ​​ISTORIEI CREȘTINISMULUI, AASEMENEA FECIOAREI MARIA FII - DUMNEZEULUI BIBLIC... COPII DIN FLORI!

Nota bene! Povestea lui Iosif scrisă de evanghelistul Matei, dincolo de masca divină este inspirată din realitatea socială din acele vremuri și din toate vremurile istorice.

Povestea lui Iosif sa repetat în mii de cazuri, iar în anumite perioade mai ipocrit moraliste pentru a preveni înșelătoria la uncrop - ziua a doua a nuntă, când, la casa mirelui, are loc un ospăț, se prezinta și cearceaful dezvirginării.

Povestea lui Iosif nu arată cât de ușor poate fi manipulată, mintea bărbatului de către femeie!

#SăraculneprihănitIosif

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu