Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 octombrie 2024

PUETEREA DIN UMBRĂ

Autor: Vasile A. Ieșeanu; Moto: Cine deține informația Deține Puterea!

De ce le e teamă jurnaliștilor de la Antena 3 de foștii securiști?...
Nota bene: Cei care au devalizat economia comunistă română și au vândut țara nu au fost polticienii postdecembriști, cum cred mulți români, ci securiștii! O demonstrează argumentat istoricul Marius Oprea în Moștenitorii securității.
JOS SECURITATEA! Securiștii s-au dat jos și s-au transformat în bande de tâlhari care au devalizat România.
Informațiile pe care le dețineau, vitale pentru economia României au fost vândute străinilor.
Cine se mai sacrifică pentru țară când l-ai lăsat fără mijloacele de subzistență? Mulți securiști de la unitățile din provincie CI-ști îndeosebi s-au refugiat la mineri. Mineriadele au fost și opera lor.
Principalul vinovat este generalul Nicolae Militaru agentul Moscovei, numit șef M-Ap N la revoluție de către triada kaghebistă Iliescu- Brucan - Roman.
Prin desființarea securității generalul Militaru a dat cea mai perfidă lovitură statului român, căci securiștii rămași fără mijloace de subzistență au devenit din patrioți - patrihoți!
Vă amințiți conflictul interetnic (români versus maghiari) din 15 martie 1990 de la Tg. Mureș când se viza ruperea Ardealului de la patria mumă. A fost și opera securiștilor alături de seviciile secrete maghiare.
La emisiunea Andreei Sava „Descoperiți” , de sâmbătă, 8 octombrie 2022 , intitulată ASALTUL REZERVIȘTILOR se discută despre scandalurile sexuale în care au fost implicate două instituții de bază ale societății democratice române - Biserica Ortodoxă Română și Parlamentul României.
Emisiunea a fost numită „Asaltul rezerviștilor” în încercarea paranoic- stupidă de a generaliza și a masca făcătura otrepelor securiste.
Realist, emisiunea ar fi trebuit să se numească ASALTUL SECURIȘTILOR ,nu ASALTUL REZERVIȘRTILOR, care implică și ofițerii rezerviști din Armată. Aceștia care nu au nici în clin nici mâneca ceva cu mârșăvia foștilor securiști.
Rămân siderat ! Aceste jeguri securiste despre mulți români cred că au fost patrioți, nu sunt decât niște ordinari TÂLHARI. CRIMINALI ȘI HOȚI. La fel ca și Kaghebiștii lui Putin.
#DeceleeteamăjurnaliștilordelaAntena3defoștiisecuriști
#ASALTULSECURIȘTILOR
#Putereadinumbră

marți, 1 octombrie 2024

Bărbații-salvatorii speciei umane!...


Autor :
Vasile Anton Ieșeanu;
Dacă femeile nu mai vor să nască, pentru supraviețuirea speciei vor naște bărbații!...😁

Papa Francisc a criticat aspru tinerii din noile generații, care nu vor să aibă copii!”Astăzi, asistăm la o formă de egoism. Vedem că unii nu vor să aibă copii. Uneori au unul, şi atât, dar au câini şi pisici care iau locul copiilor. Poate vă face să râdeţi, dar este o realitate”, a spus Papa Francisc, la prima audienţă generală săptămânală din acest an. (sursa: https://www.romaniatv.net/) Femeile din noile generații s-au emancipat nu mai vor să nască! FEMEILE NU MAI VOR SĂ FIE SLUGA BĂRBATULUI ȘI A COPIILOR! Femeile actuale vor doar DRAGOSTE și SEX!

Cea mai mare eroare în gândirea lui Eminescu!

Autor: Vasile Anton Ieșeanu: „Adevărul e stăpânul nostru nu noi suntem stăpânii adevărului!”, a afirmat Eminescu.

Nu ADEVĂRUL e stăpânul nostru, cum credea Eminescu, ci, MINCIUNA e STĂPÂNA NOASTRĂ, afirm eu!

De două mii de ani, de când preoțimea iudaică al celui de-al doilea Templu, au inventat povestea lacrimogenă al lui Isus proiectându-l fiu al Dumnezeului biblic iudeu, de-atunci MINCIUNA A DEVENIT STĂPÂNA NOASTRĂ. Istoria omenirii a dovedit, încă din momentul când iudeo-creștinismul a distrus cultura clasică greco-romană și a instaurat EPOCA ÎNTUNECĂRII că că MINCIUNA E STĂPÂNA NOASTRĂ! Odată cu minciuna creștină indusă persuasiv de iudeul Saul,alias „Sfântul” Pavel cu epistolele și halucinația viziunii lui Isus pe drumul Damascului, (ce grandioasă MINICUNĂ, ce perfidă mistificare!) omenirea a trăit sub TEROAREA MINCIUNII care a culminat în sec. XX „cel mai sângeros secol”, când un alt evreu, anume Marx a propagat MAREA MINCIUNĂ- utopie criminală a comunismului!
De la invetarea ideologiei creștinismului s-a indus în subconștientul uman gândirea în logica binară alb și negru , recte noi credincioșii - „buni” , voi păgânii - ”răi” ceea ce a deschis calea criminalității în masă, a exterminării celor care nu gândesc „ca noi”. Doi evrei au drogat omenirea cu iluzii și utopii primul Saul alias Sfântul Pavel ACTIVISTUL IDEOLOGIEI CREȘTINISMULUI, al doilea Marx, ACTIVISTUL IDEOLOGEII COMUNISTE. Crimele în numele ideologiilor și al lui Dum[Ne]Zeu AU FĂCUT ȘI DIN OAMENI BUNI , OAMENI RĂI , RECTE CRIMINALI !

Oare, omul fără Dumnezeu e omul rău și omul cu Dumnezeu e omul bun?De la invetarea ideologiei creștinismului s-a indus în subconștientul uman gândirea în logica binară - alb și negru, recte noi credincioșii - „buni” , voi păgânii - ”răi” ceea ce a deschis calea criminalității în masă, a exterminării celor care nu gândesc „ca noi”. A spune adevărul despre Dumnezeul biblic iudeu e „blasfemie”, dar MINCIUNILE BIBLICE - NOUL TESTAMENT epistolele lui Pavel, făcut sfânt de Bierica creștină, alias iudeul Saul - fost prigoniitor al creștinilor întors pe dos pe drumul Damascului și devenit peste noapte din PRIGONITOR AL CREȘTINILOR - ACTIVIST CREȘTIN, asemenea ACTIVIȘTILOR COMUNIȘTI, acestea ce sunt? ADEVĂRURI SAU MINCIUNI recte BLASFEMII LA RAȚIUNEA UMANĂ?....