Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 octombrie 2024

PUETEREA DIN UMBRĂ

Autor: Vasile A. Ieșeanu; Moto: Cine deține informația Deține Puterea!

De ce le e teamă jurnaliștilor de la Antena 3 de foștii securiști?...
Nota bene: Cei care au devalizat economia comunistă română și au vândut țara nu au fost polticienii postdecembriști, cum cred mulți români, ci securiștii! O demonstrează argumentat istoricul Marius Oprea în Moștenitorii securității.
JOS SECURITATEA! Securiștii s-au dat jos și s-au transformat în bande de tâlhari care au devalizat România.
Informațiile pe care le dețineau, vitale pentru economia României au fost vândute străinilor.
Cine se mai sacrifică pentru țară când l-ai lăsat fără mijloacele de subzistență? Mulți securiști de la unitățile din provincie CI-ști îndeosebi s-au refugiat la mineri. Mineriadele au fost și opera lor.
Principalul vinovat este generalul Nicolae Militaru agentul Moscovei, numit șef M-Ap N la revoluție de către triada kaghebistă Iliescu- Brucan - Roman.
Prin desființarea securității generalul Militaru a dat cea mai perfidă lovitură statului român, căci securiștii rămași fără mijloace de subzistență au devenit din patrioți - patrihoți!
Vă amințiți conflictul interetnic (români versus maghiari) din 15 martie 1990 de la Tg. Mureș când se viza ruperea Ardealului de la patria mumă. A fost și opera securiștilor alături de seviciile secrete maghiare.
La emisiunea Andreei Sava „Descoperiți” , de sâmbătă, 8 octombrie 2022 , intitulată ASALTUL REZERVIȘTILOR se discută despre scandalurile sexuale în care au fost implicate două instituții de bază ale societății democratice române - Biserica Ortodoxă Română și Parlamentul României.
Emisiunea a fost numită „Asaltul rezerviștilor” în încercarea paranoic- stupidă de a generaliza și a masca făcătura otrepelor securiste.
Realist, emisiunea ar fi trebuit să se numească ASALTUL SECURIȘTILOR ,nu ASALTUL REZERVIȘRTILOR, care implică și ofițerii rezerviști din Armată. Aceștia care nu au nici în clin nici mâneca ceva cu mârșăvia foștilor securiști.
Rămân siderat ! Aceste jeguri securiste despre mulți români cred că au fost patrioți, nu sunt decât niște ordinari TÂLHARI. CRIMINALI ȘI HOȚI. La fel ca și Kaghebiștii lui Putin.
#DeceleeteamăjurnaliștilordelaAntena3defoștiisecuriști
#ASALTULSECURIȘTILOR
#Putereadinumbră

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu