Faceți căutări pe acest blog

luni, 21 martie 2016

JEFUITORII ROMÂNIEI


      Mulți, lacomi și perfizi . Cârdășia între politicieni, înalții prelați și primari a fost dezvăluită aseară în premieră de celebra realizatoare TV ,Carmen Avram, în filmul anchetă DOM,DOM, SĂ-NĂLȚĂM. 


Te doare mintea și capul , cine , cui și cât îi pasă cum se aruncă pe apa sâmbetei sume imense de bani, mare parte intrând în buzunarele fără fund ale prelaților. 


Aceștia sunt hoții care fură și ultimul ban din buzunarul tot mai sărac al românilor, al spitalelor, al doctorilor, al profesorilor, al funcționarilor publici , militari, polițiști , jandarmi, al mamelor și copiilor, al bătrânilor pensionari și al tuturor. Prelații, care oficial cred în Dumnezeu, nu au niciun Dumnezeu. Dumnezeul lor e banul furat de la stat și de la noi toți.

VASILE ANTON IEȘEANU,  21 MARTIE  2016, IAȘI 

4 comentarii:

  1. Și poporul doarme. Da' las' că vine ea urgia care-l va trezi. Să te ții cruzime și furie animalică.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poporul nu se va trezi... Daca ai indrazneala sa te rvolti inpotriva popilor esti automat linsat de masa dreptcredincioasa...
    Nici o sansa prieteni sa scapam din evul mediu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate.La romani domneste prostia ,incultura si evul mediu.Este ceea ce isi doresc jegurile astea de popi homalai,pedofili,hoti si mincinosi.

      Ștergere
    2. Mai așteptați puțin până-și dau arama pe față. Până-și implementează ei planul lor perfid de dictatură asupra poporului. Din toamnă vor vedea ei românii că-celelalte țări se va face dreptate cu privire la plandemia asta.S-or lega și de copiii românilor. Și pân' la copii le va fi.

      Ștergere