Faceți căutări pe acest blog

vineri, 7 octombrie 2016

ROMÂNIA MAI ARE UN SINGUR POLITICIAN




          În România a rămas un singur politician. Acesta e președintele Johannis. De fapt nu e politician, e politruc cum bine zice Mari Isussusa. 
Ceilalți, adevărați politicieni, au fost îngropați în dosare, partidele decapitate, mulți în procese cu dosare măsluite. Misiunea de colonizarea totală a României a fost îndeplinită . 
             Ah, am uitat. A mai rămas un politician în umbră. Aceasta e   Codruța Kovesi, șefa DNA. Nu a plagiat a zis tare Iohannis. Și plagiatul a fost invalidat. Trebuie să fii bărbat să recunoști un plagiat! Noi însă nu mai avem bărbați adevărați, ci doar slugi încovoiate:profesori slugi, politicieni slugi, procurori slugi, judecători slugi, polițiști slugi, financiari slugi... 
              Cine dintre politicieni nu acceptă să fie slugă a noului spân de la Cotroceni, cine se opune colonizării germane, via Bruxelles, are parte de dosare penale, măsluite, sunt compromiși social. Dragnea, Ponta, Tăriceanu au fost îngropați în dosare. Blaga trimis la pârnaie. A mai rămas Alina nazista.
             Johannis, cu sprijinul Luluței (pe care a ajutat-o să-și spele rușinea plagiatului), Johannis va avea partidul lui, va reînnoi parlamentul cu slugi devotate și va realiza „proiectul de țară-colonie”. Curat murdar! Bravos națiune! strigă nenea Iancu de-acolo din cer.



Vasile Anton Ieșeanu, 10 octombrie  2016, Iași 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu