Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 2 aprilie 2022

Avertismentul mareșalului Ion Antonescu: Poate Europa se va deștepta

 
    
dacă nu astăzi, mâine, și va vedea că  PERICOLUL RUSESC este un pericol asiatic  și nu numai pentru România, ci pentru întreaga civilizație!


2 comentarii:

  1. A fost un nationalist care a iubit Romania si a urat clasa politica abjecta in marea ei majoritate .Negocierile de pace cu Rusia( URSS-ul )se faceau noaptea cand ofiterii romani treceau linia frontului si discutau conditiile de pace si revenirea provinciilor romanesti la tara mama , dar cum rusii sunt porci , au jucat la doua capete si l-au pacalit pe Regele Mihai . Rusia pentru Romania a fost cel mai mare dusman si care ne-a umilit in repetate randuri , ne-au rapit teritorii, ne-au zdrentuit pur si simplu granitele, ne-a confiscat tezaurul national si cred ca alegerea generalului Ion Antonescu de a lupta impotriva rusilor a fost corecta . De la unguri recuperam Ardealul , dar de la rusii nu a obtinut nici un popor subjugat vreun teritoriu inapoi .ASTAZI NE CONFRUNTAM CU ACELASI PERICOL RUSESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corectă observația că rușii au jucat la două capete, pe de o parte canalul ambasada rusă din Stockholm, unde generalul obțiunse anumite condiții, da telegrama de aceapt a fost sustrasă de Iuliu Maniu , care își avea omului lui la telegraf
      și a doua prin organizarea în complicitate cu comuniștii a unei lovituri de stat Cu o mențiune; l-au păcălit pe infantilul rege Mihai la insistențele seninlului lider PNȚ Iuliu Maniu care juca orb și surd pe cartea englezilor( a fost dovedit agent al perfidului Albion).Churchill ne vânduse la Ialta, dar senilul Maniu se credea salvator, când în realitate a fost sabotorul României. Cu acordul liderilor PNȚ și PNL Regele Mihai a dat lovitura de stat de la 23 August 1944, punând armata română în cea mai umilitoare poziție și apoi consumând încă 170.000 de vieți române pentru victoria armatei lui Stalin. Îngrozitor, să lupți pentru alții!

      Ștergere