Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 decembrie 2016

JALNICUL IOHANNIS


ALES DE ROMÂNI ÎN URMĂ CU DOI ANI CU UN VOT MASIV ȘI O ÎNCREDERE DE PESTE 70%, ACUM A AJUNS UN FALIMENTAR AL INSTITUȚIEI PARLAMENTARE.
CEREM LUI IOHANNIS, AFLAT ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE, SĂ NU SE JOACE CU VOINȚA ROMÂNILOR!
IUBESC DEMOCRAȚIA ȘI LIBERALISMUL
CRITERIILE DE INTEGRITATE INVENTATE DE SPÂNUL IOHANNIS SUNT VAX ALBINA.
ADEVĂRATELE CRITERII DE INTEGRITATE SUNT PREVEDERILE CONSTITUȚIEI.
DACĂ NU SUNT RESPECTATE PREVEDERILE CONSTITUȚIEI CRITERIILE DE INTEGRITATE INVENTATE DE IOHANNIS SUNT NULE ȘI NEAVENITE.

NERESPECTAREA DE CĂTRE IOHANNIS A REGULILOR PREVĂZUTE DE CONSTITUȚIE ȘI A PROTOCOLULUI, MODUL ABSOLUT INGRAT DE INVITARE LA COTROCENI A PARTIDELOR PRIN INTERMEDIUL MASS MEDIA ÎNAINTE DE ANUNȚAREA OFICIALĂ A REZULTATELOR DE CĂTRE BEC, DENOTĂ DIN PARTEA INSTITUȚIEI PREZIDENȚIALE O LAMENTABILĂ LIPSĂ DE RESPECT PENTRU ALEGĂTORII ROMÂNI, O SFIDARE PRACTIC A CONSTITUȚIEI, ÎN MANIERA JALNICĂ A SPÂNULUI BĂSESCU.
Cu cât sferele puterii sunt mai înalte cu atât regulile și protocoalele trebuie respectate cu sfințenie, altfel totul cade în derizoriu. Puterea în democrație este respectată dacă nu se transformă într-o mascaradă ca cea pe care o joacă jalnic Iohannis , imitându-l pe Băsescu.
Noi știm că Iohannis nu a fost și nu este reprezentatul românilor, că nu interesele românilor îl mână în luptă, ci interese străine de neam și țară; guvernul tehno-rataților e cea mai clară dovadă de antiromânism.
România a pierdut un an din dezvoltare și progres din cauza acestui guvern impus de Iohannis, drept „guvernul meu” care a făcut tot ce e posibil de la butoanele puterii să stagneze dezvoltarea României. Fonduri europene absorbite zero. Activitatea lui Iohannis în funcția de președinte: zero barat. Intrarea în spațiul Schengen pentru care românii din diaspora l-au votat masiv va fi obținut la sfântul Așteaptă. Tragedia de la Colectiv prin care și-a impus guvernul meu nu a fost elucidată tocmai pentru că a fost programată să se producă și de care Iohannis avea cunoștință încă dinainte de noaptea fatală. Analizată cu atenție declarația lui Iohannis "A fost nevoie să moară oameni ca aceasta demisie sa se producă.” demonstrează presupoziția mea. Din aceste motive și multe altele pe care și alți comentatori le cunosc bine, președintele Iohannis trebuie suspendat, apoi la Referendum demis de popor și anchetat pentru casele cumpărate cu acte false, măsluite, vânzarea de copii și alte matrapazlâcuri comise sub oblăduirea puterii.


Vasile Anton Ieșeanu, 15 decembrie 2016, Iași

DAN CONSTANTIN :http://jurnalul.ro/

Cum ne decuplează Iohannis de Europa?
Prezența discretă a președintelui Iohannis la reuniunile Consiliului European a devenit o regulă. Nu prea știm ce are de gând să propună la Bruxelles, atunci când pleacă acolo, nici ce angajamente a luat în numele României. Incapacitatea funciară de a comunica și a avea poziții clare în marile probleme ale UE este mascată cu lansarea de la tribuna prezidențială a unor teme minore în dezbaterea publică. [...]Ce ne-a ,,servit” președintele în locul acestor subiecte( europene: acordului UE-Turcia în problema migrației, reformarea sistemului european de azil, strategia de securitate și apărare a UE, planul european de acțiune pentru apărare, implementarea acordurilor NATO de la Varșovia. Adăugăm extinderea fondului pentru investiții strategice, șomajul în rândul tinerilor, iar în problemele de politică externă, acordul de asociere UE-Ucraina, evaluarea poziției Rusiei în Siria și, în final, procesul Brexit.) ? O ciorbă lungă despre viziunea sa asupra moralității viitorului premier, care dacă nu a furat case, nici portofelul nu-i miroase! Cu cine s-a consultat Klaus Iohannis pentru a poziționa România în problemele stringente din agenda europeană care, toate, dar absolut toate, au grade de conexiune cu interesele țării? Cu perdanții alegerilor de duminică nu o putea face!

Mircea Hamza
21 ore ·
Johannis o dă la-ntors. ”Poporul are dreptate”, ”Voi desemna premierul de la partidul care are majoritatea” sunt în contradicție cu ce afirmase ieri. A uitat de criteriile de integritate! Eu cred că, după ce le-a spus ambasadorilor că nu va ține cont de voința populară, nu prea s-a bucurat de aprecierea lor. Înghesuit și de perspectiva suspendării și demiterii, a cotit-o. Tigrul de ieri s-a dovedit a fi făcut din hârtie creponată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu