Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 septembrie 2022

De ce mi-i teamă de Putin?... Grandomania e #nebunia dictatorilor...

Christian W .Schenk: „Grandomania e boala celor ajunși sus de tot, dar e și cea mai mortală boală! Hitler, Mussolini, Franco, O grămadă din Orientul apropiat iar Istoria e plină de ei! Nici unul nu a murit de moarte naturală!”

Idioții planetei... Și regii și reginele din regatele normale - mor! Numai „regii” comuniști Elena Ceaușescu și Nicolae Ceaușescu se credeau nemuritori!...( Vasile Anton Ieșeanu)



Vali Ieșeanu :Christian W. Schenk! Mulțumesc de vizită! Patricq Lemoine demonstrează în Sanatatea mentala a marilor conducatori ai lumii că excesul de dopamină e desoebit de toxic pentru creierul uman Am analizat fenomenul și am ajuns la concluzia că niciun indiivid uman nu trebuie să rămână mai mult de 10 ani la butoanle puterii.Puterea e deosebit de toxică pentru creier și deciziile devin din ce înce mai aberante, dacă omul rămâne la butoanele puterii. De aceea mi-i teamă de Putin: a început deja să fie tot mai bolnav de boala grandomaniei!

Christian W. SchenkVali Ieșeanu Absolut! Trebuie doar să ne uităm în istorie și vom vedea ce au făcut, unde au ajuns, și cum să sfârșit cu cei care au avut prea mult timp puterea în mâini. Momentan nu îmi vine unul singur în minte care să fie renunțat de bunăvoie și nesilit de nimeni!

Vali Ieșeanu: Christian W. Schenk! Evident puterea le alimentează creierul cu drogul dopaminei și cum dopamina e numit și „drogul fericirii”, starea aceea în care indivul aflat la butoanele puterii, când toți fac sluj, îl determină să se identifice cu dumnezeu și îi conferă în imaginar iluzia nemurii, invicibilității și infaibilității. Nicoale Ceașescu, spre exemplu, scriu unii istorici posdecembriști, afirma în cercurile intime că „ un om ca mine se naște odată la o mie de ani”. Evident în imaginarul lui el chiar credea în mesianismul lui. Aceasta îl făcea să nu accepte realitatea cruntă și crudă (bătânețea cu bolile aferente, crizele diabetice) și slugoii comuniști îi alimentau grandomania.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu