Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 iunie 2023

Ce fel de bărbat își dorește femeia?...

Femeia intuiește ce bărbat ar vrea! Ea este atrasă de bărbatul lider, la fel cum în regnul animal femela este atrasă de masculul dominant, mascului Alpha!

În lumea noastră umană care a instituit „celula de bază a societății” - familia monogamă un bărbat șio femeie cel mai adesea femeia se mulțumește și cu un bărbat din masa de masculi non lider, de regulă lipsiți de statul de protector, de pragmatism economic și social! În imaginarul lui inconștient, e o percepe pe nevastă ca o a dou a mamă sau înlocuitoare a mamei, de regulă o mamă hiperprotectoare cu astfel de băieți și care la maturitate căsătoriei se comportă conform tiparelor copilăriei induse de mamă , recte ca niște infantili rebeli. În această situație, sex-rolurile se inversează femeia devine o „mascula”, protectoare a soțului, a progeniturilor și îndosebi ș a familiei!
Bărbații din masa de masculi sunt cei rămași la stadiul infantil, ei așteaptă de la femeie totul: protecție emoțională asemenea mamei, protecție economică și socială. În relația de familie cu un soț infantil, anxios și incapabil să-și asume sex-rolul de bărbat, treptat sex-rolul de mascul va fi preluat de nevastă care se va angaja și se va implica, pentru supraviețuirea familiei, economic și social, soțul devenind o anexă sau mai bine zis „un trântor” - o povară greu de suportat. Cei mai mulți pierzându-și autoritatea sex-rolului de mascul înfața nevestei eșuaează în alcool, sub textul și pretextul că nevasat nu-i mai iubește! Asemenea băieți, rămați la stadiul infantil, sunt de regulă hiperprotejații familiei, fie provenind fie din familii cu mai mulți copii în care ultimul, prâslea devine flebețea mamei sau în familii cu fete, care și-au dorit un băiat, și care odată apărut pe lume va fi hiperprotejat!
De regulă bărbatul-soț din categoria masă de masculi nu o satisface erotic, în pofida faptului că au doi sau trei copii și atunci femeia caută satisfacția la bărbatul- lider- masculul Alpha, dominant economic și social care îi devine amant și care, spre deosebire de soț o duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii erotice. Dopată cu drogul sexual de către amant femeia se îndrăgostește fatal și e în stare pentru acesta să sacrifice totul , demnitatea personală, soț , copii, familie! În imaginarul ei inconștient amantul devine dumnezeul ei, și pe cale de consecință e în stare să facă orice pentru el, chiar și cele mai odioase ticăloșii financiare, inclusiv să recurgă la asasinarea propriului soț și chiar a propriilor ei copii! Câte femei nu s-au lăsat ademenite de escroci sentimentali care le-au indus, prin sex, fantasme magice, care și-au însușit economiile familiei au fugit cu amantul, iar după terminarea banilor s-au întors spășite la soț.
În creierul femeii sexul e totuna cu iubirea. Iubirea femeii adulterine o stare de nebunie erotică pe care, în general femeia o trăiește când începe criza premenopauză, recte la vârsta de 37-45 de ani, ca și cum ar intui sfârșitul ei erotic, odată cu instaurarea menopauzei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu