Faceți căutări pe acest blog

joi, 8 iunie 2023

SĂ LE FIE TOPIREA UȘOARĂ



 Scrisoare deschisă către prietenul meu, poetul, scriitorul și jurnalistul Toma Constantinescu, care a scris despre moartea MIG-urilor rusești! în postarea „SĂ LE FIE TOPIREA UȘOARĂ!”
     Vă recomand să scrieți și cum au jefuit iudeo- bolșevicii ruși uzina de avioane IAR de la Brașov, avioane cu care românii i-au băgat un pic în sperieți în al doilea război mondial pe „idioții planetei”!
Când am scris „idioți” m-a referit la sensul figurat a cuvântului, pentru că în realitate rușii nu sunt idioți ci așa cum mi-ai sugerat să-i caracterizez - un neam deosebit de arogant, agresiv și amenințător pentru omenire!
Lenin i-a numit pe tinerii care în entuziasmul proletar au instaurat comunismul drept „IDIOȚI UTILI” De la Lenin m-am inspirat când i-am numit pe ruși „idioții planetei”!
Raptul Basarabiei demonstrează cât de perfid este rusul pansalvist. Oare, nu la Moscova se află nebunii planetei care pot apăsa butonul nuclear?!...
Având în vedere faptul că rușii au fost singurii de pe planetă care au instaurat comunismul în entuziasmul popular , cu tinerii numiți de Lenin „idioți utili” și apoi au extins imperiul proletar panslavist, nu pot fi numiți decât „idioții planetei”!
Deși conform legii Marx comunismul ar fi trebuit să se instaureze în țara cea mai dezvoltată tehnologic și unde era un proletariat deja format (în Anglia ), s-a instaurat în cel mai înapoiat imperiu anume imperiul rus, salvând astfel, cel mai imperialist imperiu , ba făcându-l și mai mare monstruos de grandios șiodios în perioada comunistă.
Așa cum creștinismul a salvat imperiul roman de la dezmebrare ca urmare a atacurilor furibunde a migratorilor , la fel comunismul a salvat imperiul panslavist de la peire!
Putin - discipol înfocat al lui Stalin, pe care îl consider cel mai mare criminal al planetei, mai criminal decât Hitler, pe care Putin l-a reabilitat și l-a făcut pentru mentalul colectiv rus „erou - apărător al patriei -„ mama Rasia”, vrea să refacă imperiul stalinist și să-i dea anvergura din vremea lui Stalin!
Autor Vasile A. Ieșeanu, joi, 25 mai 2023, Iași
Toate reacţiile:
Tu, Toma Constantinescu, Romica Naramzoiu şi alţi 6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu