Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 iunie 2023

Unde este Dumnezeu?!...(Polemica unui ateist cu o teistă!)


Unde este Dumnezeu?!...
(Polemica unui ateist cu o teistă!)
1) Atena Carmen : Când bătrânii spun "asta e voia Domnului", nu se înșală...
2) Vasile A. Ieșeanu: Atena Carmen! De unde știi că e voia lui Dumnezeu și nu e voia Necuratului?!... Evident că bătrânii îndoctrinați cu dogma religiei iudeo - creștine cred în virtualul Dumnezeu și în „voia lui”. Nu știu dacă Paulescu a făcut o asemenea afirmație și nu e doar un slogan de propagandă religioasă pusă în imaginea unui om de știință! Einstein s-a ferit să dea apă la moară atât teiștilor cât și ateiștilor. El a fost de partea științei!
Atena Carmen! Vasile A. Ieșeanu! Întrebati-L pe Dumnezeu, așa face toată lumea...
Vasile A. Ieșeanu: Atena Carmen! Unde e, să-l întreb?...
Atena Carmen: Vasile A. Ieșeanu! Oriunde, în jurul dv...
Vasile A. Ieșeanu: Atena Carmen! Nu-l văd! Trebuie ochelari speciali de fanatic religios ca să-l văd? Tu ai asemenea ochelari speciali?...
Atena Carmen: Vasile A. Ieșeanu! Aerul îl vedeți ? Și totuși îl respirați...
Vasile A. Ieșeanu: Atena Carmen! Carmen! Ha, ha, ha! M-ai dat gata. Vântul îl vezi și totuși bate! S-o fi dizolvat dumnezeu în aerul de pe Terra sau s-a dizolvat în Univers?!... Atunci dumnezeu o fi vreo particulă elementară din lumea cuantică sau cine știe poate el e chiar pozitronul, fiul său protonul și Sfânta Maria - electronul. Da, da ,da dumnezeu e chiar hidrogenul, un proton , un pozitron și un electron primul element autocreat după Big- bang din care s-au născut celelalte elemente, substanțele- materia moartă și materia vie! Dacă dumnezeu e materie atunci e muritor ca orice materie care suferă procesul entropic dacă e spirit atunci musai trebuie să aibă suport material pentru a exista, deci e biodegradabil ca și orice substanță materială!
Autor: Vasile Anton Ieșeanu, joi,22 iunie2023, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu