Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 februarie 2024

#RoMâniamea: Geniali infantili

Nu Deșteaptă-te române! ci Maturizează-te române!
Filozoful german Kant a exprimat un marea adevăr despre evrei, numindu-i „NEAM DE ȘARLATANI” „Kant cel bătrân îi numește pe evrei NEAM DE ȘARLATANI.” (N.B. L-am citat pe filozoful evreu Yirmiyahu Yovel - Hegel, Nietzsche și evreii o enigmă întunecată, spre a nu fi acuzat de antisemitism).
Inspirat de Kant în aceeași viziune afirm despre noi românii că suntem un NEAM DE INFANTILI. Conform DEX Infantil = copilăresc, pueril, neserios.
Copilăresc -copilăros, infantil, naiv, nechibzuit, neserios, pueril; Neserios: flușturatic, fluturatic, frivol, ușuratic, vânturatic, zvânturat, zvânturatic!  Și adaug , infantilismul congenital  mai are ca mari defecte  - frica, lașitatea, oportunismul și lipsa de demnitate! Câți  români au curajul demnității. Doar unul din cinci. Când fetele românce   vor  realiza , multe au realizat deja că cei mai mulți români  nu sunt   bărbați adevărați și au  rămas  la stadiul infantil ăși vor căuta bărbați adevărați la alte neamuri.                  
Istoria noastră fatalistă demonstrează indubitabil INFANTILISMUL NOSTRU CONGENITAL drept dominantă psihomentală , cum la fel istoria evreilor demonstrează că dominanta lor psihomentală este ȘARLATANIA.
Conform DEX șarlatan, s. m. Persoană necinstită care profită de naivitatea sau de buna-credință a cuiva; înșelător, impostor, farsor; escroc. 
          Eu i-am numit pe evrei conform unei postări anterioare  pe evrei  drept ași în arta mistificării  și manipulării minții umane.https://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2023/10/evreii-asi-in-arta-mistificarii.html. Și  trebuie să  spun că-i admir pentru  PROFESIONALISMUL LOR  ÎN ARTA ȘARLATANIEI.       
         Că aceste  NEAM DE ȘARLATANI sunt ași în arta mistificării o demonstrează  iudeo-creștinismul,   cum această  idee emisă de  șarlatanii evrei a reușit  să distrugă  cultura clasică greco-romană,  o cultură mai realistă, mai rațională și   net mai   superioară, culturii   iudaice   idealist- utopice indusă de Vechiul, dar mai cu seamă de  Noul Testament,  cultură  care a  anihilat gândirea  individuală, a indus cultura de turmă  -  „o turmă și-un păstor ”.   Cum bine  a remarcat  filozoful german  Nietzsche iudeo creștinismul  a produs  „revoluția sclavilor în morală” și a creat  condiționările psihomentale de degenerare a  omului secolului al XX-lea  în turme de criminali fasciști, legionari și comuniști!                  
          Holocaustul de la  Iași  pentru care statul român plătește  la greu din bugetul sărăcit de hoții interni și externi,  urmașilor Anei Pauker, demonstrează cum  un NEAM DE ȘARLATANI  a profitat  de  INFANTILISMUL ROMÂNILOR!  
          E dovedit cu argumente pertinente  de evrei cu bun  simț ( Haralamb Zincă - Noaptea cea mai lungă și  Teșu Șolomovici  - Mareșalul Ion Antonescu  - o biografie, precum și mulți alți evrei  citați de autorul evreu)  că holocaustul de la Iași a fost organizat de armata germană  concentrată la Iași   pentru operațiunea Barbarossa de invadare a URSS,   profitând  de  faptul că Ion Antonescu , conducătorul statului român se afla pe front în zona Galați. 
             În consecință că holocaustul de la Iași ar fi fost  opera  românilor  e un fals istoric , o mistificare a  realității  noastre o mare escrocherie  pusă la cale de  acest NEAM DE  ȘARLATANI în complicitate cu politicienii germani spre a  arunca pisica moartă  în curtea  românilor infantili , creduli,  naivi și superficiali  și a plăti la greu daune  statului evreu  și urmașilor iudeo bolșevici ai Anei Pauker.       
               Că suntem un NEAM DE  INFATILI  o demonstrează  manifestările politicienilor noștri , de  la Nicolae Ceaușescu,   GENIALUL  INFATIL  până  la democrații   postdecembriști   care au dat  pe miri ce  bogățiile țării   tâlharilor și șarlatanilor internaționali  precum      și manifestările   noastre  de  GENIALI  INFANTILI  în  rezolvarea marilor  conflicte sociale, precum și-n luarea deciziilor nefaste  la PROVOCĂRILE MARILOR PUTERI!  
       Oare întâmplător vecinii noștri rușii, acest NEAM DE TÂLHARI proveniți Hoarda de aur  mongoloidă, râd de noi  și   ne  batjocoresc în legătură cu retrocedarea tezaurului dus la Moscova sub presiunea  invaziei germanilor!... 
       Chiar și această decizie nefastă  privind tezaurul României demonstrează  INFANTILISMUL  NOSTRU CONGENITAL! Numai un neam infantil au putut scanda ipocrit și laș:   „Stalin și poporul rus, libertate ne-a adus!” , când în  realitate ne-a adus  lagărul iudeo bolșevic  un  adevărat iad!   Da,  ne batjocoresc rușii lui Putin pentru că suntem un NEAM DE GENIALI  INFATILI. 
           Acum am înțeles  de ce  noi românii ne căutăm  la  străini stăpâni! Pentru că  un neam de infantili are nevoie să fie condus de un adevărat conducător matur, și, nu tot de un infantil ca și noi.                     
           Vă întreb, dragi români, care  ȘARLATANI  SAU  TÂLHARI  PLANETARI nu ar fi profitat de GÂNDIREA  INFATILĂ A ROMÂNILOR?!... 
            CUNOAȘTEREA BINELUI  ȘI RĂULUI, deschide calea maturizării, așadar MATURIZEAZĂ-TE  ROMÂNE!   
 #RoMâniamea
#NEAMDEȘARLATANI
#NEAMDEINFATILI
#NEAM DE TÂLHARI
#GENIALI  INFANTILI
 Autor: Vasile Anton Ieșeanu, joi, 15 februarie 2024, Iași                                                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu