Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 10 februarie 2024

Tezaurul României ajuns pe mâna tâlharilor iudeo-bolșevici - Dolgoruki!

Moto: „E crud adevărul , dar numai adevărul e de folos!” Mihai Eminescu
DOAR ȘASE ROMÂNI CU DEMNITATE DIN DOUZECI ȘI ȘASE - DENOTĂ STAREA NAȚIEI ROMÂNE!

„Dolgoruki ne spune eseistul Theodor Codreanu, în cartea BSARABIA SAU DRAMA SFÂȘIERII este o poreclă și se traduce prin mâna lungă numind lăcomia acaparatoare ( a rușilor n. n.)
„Răsărită din rase mongolice, scrie Eminescu, de natura lor cuceritoare , așezate pe stepe întinse a căror monotonie are înrâurire asupra inteligenței omenești, lipsind-o de mlădoșenie și dându-i INSTINCTE FANATICE pentru idei de o vagă măreție. Rusia e în mod egal muma mândriei și a lipsei de cultură a FANATISMULUI ( RELIGIOS N. N.) ȘI A DESPOȚIEI.( Eminescu – Timpul, 7 aprilie 1878). Cât de realist i-a descris Eminescu pe ruși!
Da , e crunt și crud adevărul pentru noi românii și pe bună dreptate propaganda rusă își bate joc de noi și afirmă sus și tare că le suntem încă datori că le-am invadat teritoriul lor slav. Da, rușii din propaganda lui Putin au dreptate să ne acuze și să ne umilească pentru că în loc să ne batem cu ei pentru Basarabia, pământ străbunilor noștri, la ultimatumul lui Stalin, din 25 iunie 1940, ne-am bătut alături de nemți pentru gloria armatei lui Hitler! 900.000 de soldați români uciși și încă o sută de mii luați prizonieri printre care și țărani luați cu japca de armata sovietică „eliberatoare” din fața bisericilor din sat pentru a îndeplini planul de prizonieri români impus de Stalin idioților lui utili!
Într-o vizită făcută la Chișinău în ianuarie 1940, cu ocazia Bobotezei, Carol declara cu emfaza urbis et orbis că graniţele României sunt ca un „brâu de oţel şi foc” pentru orice eventual agresor şi că „nicio brazdă de pământ românesc nu va fi cedată fără luptă”.( sursa: https://historia.ro/). Era o mare și gogonată minciună - căci comandantul armatei din Basarabia fusese numit comandant de amanta lui Carol evreica Elena Lupescu, un pupincurist de renume trist.
Regele cartofor , Carol al II-lea, numit de istoricul francez Jacques de Launay „regele fanfaron” a decis, implicând Consiliul de coroană cedarea Basarabiei fără lupta armată. De ce a organizat un al doilea Consiliu de coroană în aceeași zi dacă la primul s-a decis prin vot, mobilizarea și lupta armată din 26 - 25 Da!...
Consecințele acceptări ULTIMATUMULUI au fost devastatoare pentru armata română din Basarabia. Este, fără îndoială cel mai perfid ACT DE ÎNALTĂ TRĂDARE NAȚIONALĂ. Cine i-a influențat decizia lui Carol al II-lea de organiza un al doilea Consiliu de coroană și de cine au fost sfătuiți slugoii din Consiliu de Coroană să-și schimbe decizia? Oare nu evreica Elena Lupescu, amanta lui Carol al II-lea pe care o bănuiesc agenta NKVD-ului? Doar șase din cei 26 de consilieri și-au menținut demnitatea de om. „Numele lor scrie Cassian Maria Spiridon în eseul Vocația și proza democrației, merită să fie scrise cu litere de aur în cartea demnității românești: Nicolae Iorga, Victor Iamandi, Silviu Dragomir , TrianPop, Ștefan Pop, Ernest Urdăreanu. „Și mă întreb , îl citează pe Neagu Djuvara , după atâtea zeci de ani , acum când cunoaștem ce a urmat, dacă nu acești șase oameni au fost cei care au avut dreptate.” Da, mare dreptate au avut! Să consumi 900.000 de vieți de români în van! Și oare cum ne privesc acum frații noștri basarabeni pe care bravul nostru rege Carol al II-lea la 1940 i-au abandonat, tâlharilor criminali ruși. Singurul român care ar fi făcut față rușilor, Ion Antonescu era închis cu domiciliu forțat la mănăstirea Cernica. Ce rege, un jeg! VAI DE NOI NEAM DE LAȘI! 6 CURAJOȘI ȘI DEMNI la 20 SLUGOI LAȘI. UN ROMÂN DEMN LA 4 LAȘI. Din păcate starea de lașitate se perpetuează generație după generație!
#TezaurulRomânieiajunspemânatâlhariloriudeobolșevici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu