Faceți căutări pe acest blog

marți, 25 ianuarie 2011

INSULA PIRAŢILOR

Moto: România este o insulă latină într-o mare slavă
Metodele cele mai sigure de a stăpâni un popor sunt : intoxicarea şi manipularea acestuia. Astfel, procedează portocalii. De exemplu, Elena Udrea , şifonată la Iaşi de ,,un cor compact şi bine delimitat de pensionari militari’’ a ţinut să precizeze pe blog: ,,Astăzi, la Iaşi, de Ziua Unirii Principatelor, o parte dintre cetăţenii României au ales să strige împotriva Preşedintelui legitim ales şi să acopere astfel Imnul Naţional.’’
Dacă Băsescu este Preşedintele ,,legitim ales’’ de ce a ţinut UE să precizeze acest lucru? A spus cineva că ar fi ilegitim? Nu! Ea ştie, sigur ştie asta, este conştientă că Preşedintele este ilegitim ales, de aceea inconştientul o presează la precizări şi confirmări - ,,Preşedintele legitim ales.’’ A invoca mereu legitimitatea dovedeşte clar că ,,Preşedintele legitim ales’’ maschează în fapt şi în drept adevărul, anume că Băsescu ocupă scaunul prezidenţial ilegitim , că a fost ales prin furtul şi cumpărarea de voturi şi prin votul de mascaradă de la ambasada României din Paris şi de la alte ambasade din lume .
,,Ceea ce s-a întâmplat însă astăzi la Iaşi, cu un cor compact şi bine delimitat de pensionari militari, pare mai degrabă un act cabotin’’ zice pe blog UE. Pensionarii militari au comis oare un act cabotin? Îşi cer pe nedrept drepturile? Sunt militarii nişte cabotini?!
Dar, atunci ,,Preşedintele (i)legitim ales’’, a cărui deviză, în glorioasa-i guvernare a ţării, ,, divide et impera’’, ce este?
Ce este ,,Preşedintele legitim ales’’, care instigă la lupta de clasă o categorie socială împotriva altei categorii sociale, care contrapune corpul ofiţerilor împotriva subofiţerilor. Ce este domnilor? Este acesta Preşedinte legitim ales sau un pirat?
Ceea ce a căutat acest satana politic, la Ziua Unirii la Iaşi, aceea a găsit. Huiduieli! Ce tupeu a avut să vină la Ziua Marii Uniri, când el e dezbinătorul românilor? Ce respect să mai aibă cineva pentru acest Preşedinte ,,legitim ales’’, când el nu mai respectă nimic în ţara asta, nici Constituţia, nici Justiţia, nici Armata, nici Poliţia, când abuzurile portocaliilor subminează credinţa în valorile Democraţie noastre şi-aşa şubrezită de criza economică. Pe bună dreptate i-au strigat pensionarii militari Preşedintelui ,,legitim ales’’: ,,Ieşi afară trădător de neam şi ţară’’
E strigător la cer cât de aberanţi sunt ,,mult iubiţii şi stimaţii noştri conducători’’ . Oamenii îşi strigă nedreptăţile dar portocalii nu aud. Sau se prefac că nu aud. Continuă cu tupeul temuţilor piraţi intoxicarea şi imbecilizarea omului mioritic. Nu militarii şi-au strigat nemulţumirea ci manipulatorii de la PSD şi PNL i-au pus să-l huiduiască pe Preşedintele ,,legitim ales’’ .
Pensionarii militari au ieşit în stradă la comandă politică sau ca să-şi strige nedreptatea care li s-a făcut? Pentru asta au fost catalogaţi de propagandista lui Băse, madame …UE, drept cabotini. Sunt militarii cabotini? Oare Dumitru Prunariu de ce s-a revoltat ? L-au pus cei de la PSD şi PNL sau pentru că i-au luat 70 % din pensie? Este Dumitru Prunariu cabotin? Şi totuşi, omul mioritic, tot mai mult intoxicat, mai crede…, încă mai crede, în ,, mult stimaţii conducători de portocaliu ’’ şi în Preşedintele ,,legitim ales’’. România , mica insulă latină, îmi apare drept ,, insula piraţilor de portocaliu’’. Mai sunt bărbaţi adevăraţi în ţara asta? Sau au rămas numai cabotinii? Mai poate România să fie eliberată din mâna piraţilor?
Deşteaptă-te române!
Pentru tine române:
Voi face cea mai minunată ţară
Cum soarele n-a văzut încă
Voi face ţinuturi ca-n basme
Lăcaşuri sfinţite de românism
Şi oameni liberi şi fericiţi
Pentru tine române:
Voi face omul nou,
Omul mândru şi mult aşteptat
Cu iubirea noastră vom construi o ţară de vis
În care toţi străinii să vină
Ca la Noul Ierusalim
Cu iubirea noastră îi vom stârpi
Pe cei răi şi vicleni
Cu iubirea noastră
Ne vom izbăvi de rele
Şi vom fi iarăşi ce-am fost
Şi mai mult, vom fi:
România sau
Istoria unui popor fericit.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu