Faceți căutări pe acest blog

luni, 6 iulie 2015

Români, luați aminte la demnitatea poporului grec! Bravo Grecia! Grecii au dat duminică o palmă grea marii finanțe evreiești.



"Ei" dețin corzile de finanțare la nivel mondial ...

Acolo te duci. Era inevitabil ca se va în cele din urmă fuiter. Ghici cine este responsabil pentru mlaștina greco-european, care nu încetează niciodată să împartă observatori și sărăci greci. Haide, du-te pentru el, nu cred că. Uita toate mass-media de dezinformare care beau la tine și spune primul lucru care trece prin cap. Esti acolo! Reale vinovați, singur, este în mod evident de "sioniștii", și mai ales "Rothschild". Recunosc că: e atât de evident că au fost ratate.


Răspunsul nu vine dintr-o blog boxer sociolog sau mass-media pentru a-hand, dar de la gura unui cetățean medie (greacă, așa că ...), intervievat în timp ce el a fost de așteptare în fața unui distribuitor Atena de jurnalistul britanic Mike Bird of Business Insider. Și analistul anonim a adaugat: "Noi, grecii, elenilor sunt oamenii de lumină. Acum avem doar un pic de lumină, nu ca în antichitate. Ei încearcă să ne pună la ușă. "


Sursa:Revista  franceză  
 http://www.causeur.fr/ 
Crise grecque: la faute à qui vous savez
«Ils» tiennent les cordons de la finance mondiale…
Publié le 30 juin 2015 à 14:00 dans Économie Monde Politique

Grecii   nu s-au plecat , nu au făcut sluj, nu și-au pierdut 
demnitatea  și au votat Nu! sclaviei  impuse de FMI.      

Vasile, Anton Ieșeanu,  7 iulie 2015, Iași   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu