Faceți căutări pe acest blog

luni, 18 septembrie 2017

Cum a fost #colonizată România?



Prin cele mai perverse și mai machiavelice tehnici de manipulare
1) inducerea sistematică a confuziei prin propagarea de informații contradictorii, negarea izvoarelor istorice , rescrierea și falsificarea istoriei românilor ( Lucian Boia), negarea simbolurilor naționale și a capacității creative a poporului român( Ioan Bogdan Lefter, Virgil Nemoianu , cu teoria secundarului, care se constituie într-un atac viclean împotriva naționalului; atacurile persuasive, repetate asupra poetului nostru național Mihai Eminescu( H-R Patapievici, Nicole Manolescu , Mircea Cărtărescu, Ioan Petru Culianu, Sorina Antohi, Zigu Ornea, Ovoid. S. Crohmălniceanu, Ștefan Zeletin, Alexandru George, Virgil Nemoianu, Gabriel Liiceanu , Andrei Pleșu, până și Petru Creția și mulți alții care s-au încolonat în coloana a cincea soroșistă; negarea religiei naționale.
2) inducerea sentimentului de inferioritate a românilor față de colonizatori.
3) inducerea sentimentului de culpabilitate( Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”)
4) inducerea sentimentului de frică și amenințările cu izolarea României ( refuzul primirii în UE , șantajul continuu cu spațiul Schengen, pentru a le oferi corporațiilor cel mai favorabile condiții de acaparare a economiei românești).
Fără îndoială că marii vinovați sunt POLITICIENII, dar și mai VINOVAȚI sunt acești ELITIȘTI PROPAGANDIȘTI, acești colaboraționiști soroșiști, care au indus sistematic în mentalul colectiv confuzie în ceea ce privește istoria românilor, negarea simbolurilor naționale, a religiei și o profundă negare psihică a bărbăției românilor, ca de pildă acest mizerabil politruc-satrap care a stigmatizat poporul român, etichetându-ne prin sentințe defetiste ca un popor de oameni urâți, un popor fără dinți cum afirma recent politrucul Liiceanu, un neam violent și instabil, deopotrivă inactiv și agitat, stând mereu să fermenteze superficial, condus de politicieni veroși și flecari lăutari după ureche ai civilizației politice…[…] Oriunde te uiți vezi fețe patibulare , ochi mohorâți, maxilare încrâncenate , fețe urâte, guru vulgare, trăsături rudimentare, o vorbire agramată și bolovănoasă. Moralmente, tonul general este de lașitate și ticăloșie, de vanitate și egoism meschin, de invidie joasă și delațiune lipsită de remușcări de îngâmfare și bârfă. (Horia-Roman Patapievici – Politice, Ed. Humanitas, 2008, București).
Fără îndoială puțini știau în primii ani după revoluție când a publicat în Dilema, acest mizerabil politruc-satrap, asemenea articolele defetiste despre poporului român că făcea parte din coloana a cincea soroșistă.
Mulți luam aceste denigrări drept critici îndreptățite și ne făceam tot mai mici și mai umili, implicit și politicienii noștri în fața „luminii” corporațiilor și a „sfinților” din vest și de peste ocean.
Filologul George Pruteanu l-a invitat la televiziune la un dialog dar acest politruc-satrap Patapievici a refuzat ca un la, acest șoarece perfect de bibliotecă cum bine l-a numit soră-sa.Cât despre economia acaparată de marile corporații din vest și din SUA , metodele imperialiste sunt aceleași uzitate și de Hitler pentru imperialismul german, anume:crearea de agenturi pe teritoriul României din români trădători, cumpărarea de organe de presă, aservirea șefilor unor instituții de forță ca, de pildă în cazul nostru SRI(Coldea) și DNA(Kovesi) șantajarea oamenilor politici, compromiterea lor și chiar eliminarea din viața politică cu sprijinul instituțiilor de forță, acapararea economiei naționale sub pretextul economiei de piață și a privatizării fără limite.

Vasile Anton Ieșeanu, 18 septembrie 2017,Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu