Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 septembrie 2017

#Morala lor unică este BANUL.



Cine crede că  #multinaționalele  sunt morale, umane, fie este aservit, fie se înșeală amarnic: #morala lor unică este BANUL.



Gruia Cohal Și nu e firesc sa fie asa?

Vasile Anton Ieșeanu Nu este firesc pentru că au acaparat puterea globală prin lovituri de stat date cu sprijinul agenturilor, în speță CIA , provocând tragedii, asasinate cu sprijinul tinerilor educați ideologic la Chicago - celebrii „Băieții de la Chicago” care au deturnat întreaga Americă Latină de la mersul ei democratic, instaurând dictaturi militare și studenții indonezi de la Berkeley, numiți cu sintagma „Mafia de la Berkeley”, așa zișii „tehnocrați”, CIA i-a înarmat pe aceeași studenți și i-a trimis în toată Indonezia să-i extermine pe cei de pe „listele negre” să scape țara de „pericolul naționalismului”. Și asta se întâmpla în 1965, când un general a preluat puterea în urma loviturii de stat subvenționat generos nu doar de CIA , ci și de multe dintre multinaționalele care complotau, la rândul lor în Washington (Naomi Klein - Doctrina șocului) în Indonezia, asasinând cinci sute de mii de naționaliști, în mai puțin de o lună, decretați „stângiști”, uciși de tinerii studenți, plini de pofta sângelui, în vreme ce oficialii de la Washington jubilau și își frecau fericiți mâinile, numind-o „o operațiune model” sau declarând „Uneori, în momentele decisive , trebuie să lovești tare” (declarația cinică al lui Robert J. Martens de la ambasada americană din Jakarta). 
Asta vi se pare firesc, nu-i așa d-le Cohal, cum li s-a părut unora firesc când naziștii nemți și legionarii români au asasinat, în numele ideologiei rasiste, milioane de evrei?! Oare lovitura de stat, în urma tragediei de la Colectiv, un scenariu pus la cale, la fel ca cel din Indonezia și din țările Americii latine, care a dus la instaurarea guvernului Cioloș cu așa zișii „tehnocrați”, vi se pare firesc? Imperialismul despre care Isaiah Berlin( filosoful și istoricul evreu pe care îl admir mult) spunea că este cel ma mare pericol pentru omenire. Eu îl găsesc ca fiind cel mai odios, ba chiar catastrofal pentru omenire, cum este uraganul „Maria”, indiferent că este de la Răsărit sau de la Apus sau de peste Ocean. Că acum imperialismul se numește globalism și se folosește de nouă ideologie neo-marxistă „Political Correctness”, e aceeași Marie cu altă pălărie cu aproape nimic diferită de cea nazistă sau comunistă , cu excepția poate a faptului că e mult mai perfidă și mai greu de combătut. Același scenariu mârșav se încearcă acum în România cu tefeliștii # rezist. D-le Cohal vi se pare firesc ca naționalii să fie exterminați? Fără îndoială că vi se pare firesc, ba chiar corect că trebuie să triumfe globalismul și ideologia „Political correctness” promovată fariseic de multinaționale pentru ca puterea globală să le aparțină, de vreme ce sunteți adeptul globalismului. Vi se pare firesc ca ei să fie inumani și imorali, în vreme ce cer politicului național(ist), să fie corect politic, adică să e înlesnească tâlhăriile pe teritoriul național. Nu, în opinia dumneavoastră e firesc ca și puterea politică, pe lângă ce economică să aparțină corporațiilor ( oricum jumătate din instituțiile statului sunt aservite multinaționalelor și mă refer aici la Președinție, Parchet general, DNA, SRI( o facțiune) cât și o parte din opoziție, mituită de corporații). Nu-i așa , totul devine firesc când nefirescul este dominant.
Vasile Anton Ieșeanu,22 septembrie 2017, Iași  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu