Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 septembrie 2017

Hotnews - #oficina de propagandă CIA


Notă: oficină conform Dex, Fig este „locul unde se urzesc intrigi, calomnii, comploturi”. – Din lat. officina, fr. officine.
Liviu Mihaiu susține că unii jurnaliști de la Hotnews au trecut prin biroul lui Coldea. Șoc și groază!http://danandronic.ro/
Pentru mine este încă un argument, care îmi întărește opinia că http://www.hotnews.ro/ este oficina de propagandă a CIA , via SRI-Coldea și colaboratorii apropiați lui Coldea din SRI.
Amintiți-vă de OU13 și Proiecția laser pe clădirea guvernului cu varii mesaje instigatoare - "Demisia! Noaptea ca hoții”, etc... cu un proiector laser mânuit de jurnalistul Dan Tapalaga de la Hotnews.
De unde a făcut rost atât de rapid Tapalagă de mașină și proiecție cu laser? Evident că a fost servit de agentură.


Mirel Curea
De la dezvaluirile lui Dan Andronic din Sufrageria lui Oprea, la dezvaluirile colonelului SRI Daniel Dragomir, imaginea tabloului apocaliptic pictat pe lintoliul cu care Troica SRI-DNA-ICCJ a acoperit tara devine intreaga.
Nimic din acest dezastru care a nenorocit mii de nevinovati si care a distrus pentru multa vreme Justitia si celelalte institutii ale Statului nu ar fi fost posibil fara existenta unor cazaturi de presa, cunoscute si sub numele "deontologi", "plutonieri SRI de presa" sau pur si simplu "limbistii Sistemului". Fie recrutati, fie cumparati, fie santajati, fie nemernici, fie imbecili, fie toate la un loc, de la caz la caz, Raul pe care l-au sustinut cu desantare va fi imposibil de reparat in intregime.
Ca sa-l citez pe fostul lor idol, cel care a inventat mecanismul asta diabolic, presedintele de tragica amintire istorica,Traian Basescu: Sa va fie rusine!
Vasile Anton Ieșeanu, 13 septembrie 2017, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu