Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 septembrie 2017

Mesaj pentru #fraierică SRL.


Stigmatizarea parlamentului a început odată cu domnia spânului Băsescu și continuă , ca și cum nu noi i-am votat , nu noi i-am ales. Este evident pentru cine are o câtime cultură politică că înfierarea cu dispreț a Parlamentului este cea mai mare manipulare și deplina victorie a corporațiilor într-o țară colonizată. Iată ce scrie Mircea Cărtărescu, slugoiul acesta profitor care a jecmănit mulți bani de la ICR, prin bunăvoința unui alt slugoi, Patapievici, uns director de către mafiotul Băsescu, capo di tutti capi: „avem un parlament de hoți, un guvern de semi-oligofreni și semi-analfabeți.” Și eu afirm la fel despre Mirciulică și gașca de la Humanitas: avem o elită culturală vândută lui Soroș, semi-anal-fa-betă, semi-infantilă în frunte cu Liiceanu!
Cu un Parlament huiduit de popor, cine să mai facă legi, cine să le mai impună corectitudine față de statul român, multinaționalelor. Ei și ambasadele lor sunt sfinții, sunt părinții care ne ceartă și ne dau sfaturi și strigă la politicienii noștri „corupții” și „hoții”, ei care sunt cei mai corupți și hoții cei mai mari ai planetei.
Scopul corporațiilor US și UE a fost atins: românii nu mai au încredere în aleșii lor, în parlamentul care legiferează legile naționale.
Salvatorii sunt ambasadele US și UE și corporațiile lor, imaculate, fără prihană. Colonizarea României s-a făcut și cu sprijinul nostru , al tuturor.

Vasile Anton Ieșeanu, 20 septembrie 2017, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu