Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 septembrie 2017

Vă umplem cu #noi!


Moto: „Vă vom goli de conținut după care vă umplem cu noi înșine.” (George Orwell,1984)
În legătură cu #ORDONANȚA13 încă odată s-a demonstrat ( de către Inspecția judiciară) că tefeliștii #rezist, pilotați psihic, au ieșit în stradă cu capetele goale, umplute cu #sloganuri de manipulatori, mergând ei voioși la lupta cea mare să pună în aplicare ideologia „Political correctness”.
Cei doi procurori Lazăr și Kovesi, erijați în corifei politici, trebuie demiși imediat și cercetați pentru abuzuri și infracțiuni grave de instigare la dezordine publică.
Alo, Iohannis ești cu procurorii sau cu statul de drept? Demite-i, dacă ai cojones! Sau nu te lasă ambasadele, ori frau Merkel?! O, am uitat ai dosare penale puse la păstrare de cei doi procurori- politicieni cu care te șantajează, INTEGRULE!
Tefeliști #rezist încă o dată și-au făcut inteligența politică de kk.
Politica e ca și filosofia, e accesibilă doar oamenilor maturi, peste 30 de ani. Au spus-o grecii în urmă cu două mii de ani. Și vechii eleni știau ce spun.
De aceea îmi susțin și din acest motiv încă odată opinia, anume că tinerii să aibă drept de vot numai după ce împlinesc vârsta de 30 de ani.
Pentru argumentație citiți cartea lui Vasile Anton Ieșeanu - LIBERTATE ÎN IADUL DE LUX, preț 25 lei, transport inclus.
Vasile Anton Ieșeanu, 12 septembrie 2017, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu