Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 martie 2024

Mult stimate și iubite tovarășe rusofil( Scrisoare deschisă către un tovarăș rusofil)

M-ai întrebat: „Ce drac mă determina sa fiu atât de obtuz și atât de pornit pe ruși?”
Păi, sunt mai mulți draci ruși care m-au determinat să fiu într-atât de pornit împotriva rușilor!
Toți acești draci au exprimat marele adevăr despre ruși!
Întâiul drac a fost Dostoievski care a scris Idiotul, Demonii, Frații Karamazov, Jurnal de scriitor prin care confirmă că rușii sunt „idioții planetei”.
Al doilea drac a fost Tolstoi, care în Jurnalul lui dezvăluie trei vicii fundamentale ale rușilor : lenea, lipsa de caracter și irascibilitatea !
Al treilea drac a fost Lenin care i-a numit pe tinerii ruși fanatizați de ideologia comunistă „idioți utili”.
Al patrulea drac a fost Stalin! Generali ruși comuniști condamnații la moarte au confirmat practic că rușii sunt idioții planetei. Să fii în fața plutonului de execuție și să strigi: „Trăiască tovarășul Stalin”, asta chiar denotă idioțenie!
Al cincilea drac e filozof rus, Vasili Rozanov - Apocalipsa timpului nostru vei înțelege de ce rușii sunt idioții planetei!
Stimate rusofil! Citește-l pe Theodor Codreanu - Basarabia sau drama sfâșierii!
Crezi că eu cred în poveștile rușilor de măreție a Rusiei!
La ruși minciuna e mare ca măreția mamei Rusia. N-ai decât să crezi dumneata în poveștile istoricilor ruși că ar proveni din vikingi! Ce să vorbim! Altă minciună mai gogonată nu au găsit.
La fel cum au falsificat istoria Basarabiei, o falsifică și pe a or.
Eminescu demonstrează clar că sunt o rasă mongoloidă războinică și stupidă, care în loc să cucerească teritorii prin războaie distructive ar trebuie să-și pună la muncă inteligența creativă, dacă o au?!...
Stelian Tănase aduce argumente istorice în Zvonuri despre sfârșitul lumii, că rușii provin din Hoarda de aur mongoloidă și nu posedă inteligență creativă ci doar o inteligență distructivă !
Citește-l pe eseistul Theodor Codreanu - BASARABIA SAU DRAMA SFÂȘIERII, nu himerele istoricilor moscoviți!
Da, sunt rușii idioții planetei, dar noi românii îi întrecem în idioțenia noastră antiromânească de a ne dezbina singuri și a ne autodistruge în loc de a coopera spre binele nostru al tuturor românilor!
Cei mai idioți dintre idioții români sunt filorușii care mai cred în sloganul comunist că lumina vine de la răsărit!
A cui este această țară, numită România, când politicienii noștri se bat precum chiorii pe ciolan și ne vând la străini pe 30 de arginți precum Iuda pe Isus?...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu