Faceți căutări pe acest blog

luni, 25 martie 2024

RoMânia mea: stupid people

Moto: Indivizi români stupizi nu găsesc soluții de supraviețuire pentru rezolvarea crizelor existențiale și se sinucid! Cei mai mulți cu paharul de alcool, cu drogul sau otrava!

Sunt românii într-atât de slabi de înger? Ce înseamnă a fi slab de înger? DEX, ne spune a fi slab de înger e cel care cedează luptei cu viața, se descurajează usor, lipsit de vointă; fricos, timid.”
Probabil că poetul George Coșbuc când a scris poemul LUPTTA VIEȚII s-a inspirat din realitatea sinuciderilor la români din vremea lui.
Copiii nu-nțeleg ce vor:
A plânge-i cuminția lor.
Dar lucrul cel mai laș în lume
E un bărbat tânguitor.
Nimic nu-i mai de râs ca plânsul
În ochii unui luptător.
O luptă-i viața; deci te luptă
Cu dragoste de ea, cu dor.
Pe seama cui? Ești un nemernic
Când n-ai un țel hotărâtor!
LA ORICE CRIZĂ EXISTENȚIALĂ SE POT GĂSI SOLUȚII PENTRU SUPRAVIEȚUIRE, CU O CONDIȚIE SĂ IUBEȘTI VIAȚA ȘI SĂ NU FII STUPID.
„Dramă cutremurătoare ,titrează presa, într-o familie de români, stabiliți în Spania. Bărbatul de 35 de ani, aflat în proces de divorț, și-a otrăvit cele două fiice, de 2 respectiv 4 ani, după care și-a pus capăt zilelor. sursa: https://stirileprotv.ro/
Nu sunt filosemit , dar sunt un mare admirator al evreilor care au învățat în diaspora europeană , umiliți, bătuți, scuipați, izolați în ghetouri ARTA SUPRAVIEȚUIRII în condiții de suferință insuportabilă. NOTA BENE: Evreii nu recurg la alcool, la drog în cazul stărilor depresive, NU SE SINUCID ci caută soluții de ieșire din impas la marile crize existențiale!
Românii nu au învățat nimic de la evrei, ba dimpotrivă au învățat doar ura indusă de savanți bolnavi psihic, aroganți, egoiști și egocentriști, cum a fost de pildă dr. Paulescu, marele ratat al descoperii insulinei și de legionarii antisemiți!
Dr. Paulescu, în loc să se ocupe de cercetările sale medicale s-a ocupat de politica rasistă imbecilă și imbecilizantă, a intrat în politică extremistă a tragediei umane din secolul XX, numit de mine SECOLUL ANIMALELOR BOLNAVE, s-a erijat în lider al lăncierilor- formațiune mai extremistă decât a legionarilor .
Așa s-a născut tragedia la români. TRAGEDIA LA ROMÂNI ÎNSEAMNĂ ARTA SINUCIDERII!
Da, românii sunt neîntrecuți în ARTA SINUCIDERII și nu întâmplător fostul meu prieten Doru Viorel Ursu a scris o carte exemplară cu același titlu ARTA SINUCIDERII.
Eu i-aș fi dat titlul: ARTA SINUCIDERII LA ROMÂNI.
„După ce am citit sute de dosare, scrie DORU VIOREL URSU fost ministru de Interne în guvernul Roman, în cartea sa ARTA SINUCIDERII, cele mai multe secrete, după ce am răscolit arhive și i-am studiat pe istorici, dar și pe oamenii politici amestecați în destinul meu mă poartă gândul că Istoria românilor a stat mereu sub semnul implacabil al sinuciderii.”
DA, MARE ADEVĂR DESPRE ROMÂNI A EXPRIMAT DORU VIOREL URSU ! Românii sunt neîntrecuți în ARTA SINUCIDERII!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu