Faceți căutări pe acest blog

marți, 26 martie 2024

Sunt evreii „poporul ales” al lui Dumnezeu?...



Da! Ei, evreii sunt „poporul ales” căci ei, evreii au inventat modele de tâmpire în masă a omenirii - RELIGIA CREȘTINĂ ȘI IDEOLOGIA COMUNISTĂ! Nota Bene: De remarcat este faptul că deși cei trei evrei și o evreică deși au inițiat religia creștină, poporul ales nu s-a lăsat ademenit de religia creștină și a rămas fidel IUDAISMULUI, și deși s-au implicat fanatic în instaurarea comunismului în Rusia țaristă, au fugit după ce au instaurat comunismul din iadul comunist!

Din această perspectivă sunt un marea admirator al evreilor , pentru că într-adevăr trebuie să fii„ ales” să poți tâmpi omenirea timp de 2000 de ani cu o poveste religioasă și estul european și parte din Asia cu ideologia comunismului.
Ambele și religia creștină, inițiată de „trei evrei și o evreică” Isus, Simon , alias Petru, Saul alias Pavel și Maria , „fecioara” au degenerat psihomentalul uman prin povestea lor și au făcut din oameni „sclavi morali”, cum spune filozoful german Nietzsche, inducând frica de Dumnezeu și speranța în viața de apoi a fericiților săraci cu duhul , după aceeași metodă de tâmpire o minții umane uzitată și de ideologii comunismului : BICIUL ȘI ZĂHĂRELUL!
Astfel, prin religia creștină inventată de trei evrei și o evreică s-au răzbunat evreii pe romanii imperiali și pe europeni!
Apoi evreul Marx prin intermediul rușilor panslaviști acaparatori de teritorii, „idioții utili” planului lui Marx i-a răzbunat pe evrei împotriva europenilor, inclusiv pe românii credincioși, aducându-le un regim la fel de criminal ca și creștinismul medieval în Occident regimul comunist. De altfel între A RELIGIA CREȘTINĂ ȘI COMUNISM NU EXISTĂ DEOSEBIRE. E ACEEAȘIO SFÂNTĂ MARIE CU ALTĂ PĂLĂRIE!
Eu nu urăsc pe nimeni, nu sunt antisemit cum sunt mulți ignoranți români! Am exprimat clar că îmi exprim admirația pentru evrei pentru că au învățat exercițiul supraviețuirii, prin autodisciplină , prin găsirea soluțiilor la crizele existențiale și nu au eșuat în alcool sau drog cum au eșuat majoritatea europenilor, pentru educația lor pentru „voință de putere” - în viziunea psihologică al lui Nietzsche „voința de a trăi”, dar nu pot să trec cu vederea și să fiu orb la aspectele lor negative, cum spre exemplu arta mistificării realității și a manipulării minții umane. cum nu sunt orb și nu trec cu vederea aspectele negative ale românilor! Deloc întâmplător profesorul Ion Coja, a numit fără a preciza , dar cu trimitere evidentă la poporul evreu MARELE MANIPULATOR și-i bănuiește în spatele enigmaticilor asasinate NICOLAE IROGA , IOAN PETRU CULIANU, ȘI NICOLAE CEAUȘESCU pe evrei! ( A se citi romanul eseu - marele manipulator și asasinarea lui CULIANU, CEAUȘESCU, IORGA! În cazul lui Ceaușescu, regizorul revoluției române din decembrie 1989, evreul SILVIU BRUCAN , în calitate de regizor al revoluției române a fost decisivă, mai cu seamă că alături de el se afla un alt evreu urmaș al Anei Pauker - PETRE ROMAN!
Sunt un realist raționalist, nu trăiesc în iluzii și în vis! Că evreii s-au răzbunat pe omenire prin creștinism și comunism, RELIGIE& IDEOLOGIE care au tâmpit mințile omenirii asta este dincolo de bine și rău, dincolo de Dumnezeul biblic iudeu și este voința sau mai bine zis Instanța Imanentă a Dumnezeul-Univers, care nu uită și nu iartă nimic!. Holocaustul hitlerist a este efectul de bumerang al holocaustului lui Moise!
Răzbunarea evreilor pentru răul comis de legionari a fost comunista Ana Pauker, care conștient sau inconștient a sacrificat totul, familia, copii, soțul, parcă mânată de o „mână invizibilă” pentru a-i pedepsi pe români in corpore, fără alegere pentru faptele abominabile comise de legionari asupra evreilor în perioada interbelică! Cum se poate explica acest efect de bumerang, această acțiune și contracțiune? Numai enigmatica fizică cuantică a particulelor elementare invizibile, imateriale și virtuale ne poate explica fenomenul.
Nu știu a cărui Dumnezeu sunt evreii „poporul ales”. Al Dumnezeul biblic-iudeu sau al Dumnezeului filozofului evreu Spinoza, numit „eretic” de evrei - UNIVERSUL! Eu merg pe varianta DUMNEZEULUI UNIVERS PE CARE ÎL PERCEPE CA UN MEGACOMPUTER CUANTIC , deși unii ca profesorul sir JAMES JEANS , l-a numit „...UN MARE GÂND, MAI DEGRABĂ DECÂT O MARE MAȘINĂRIE”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu