Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 martie 2024

RoMânia mea: România - un stat eșuat!

Moto : Filorușilor le amintesc că românii sunt familia noastră, nu tâlharii planetari criminali-rușii!

Sintagma „Stupid people” a fost lansată de evreul comunist - anticomunist Silviu Brucan, pe numele lui evreu Saul Bruckner.
La început m-a revoltat, l-am înjurat , dar acum sunt tot mai convins că a exprimat un adevăr crud și crunt despre români.
Să uiți atât de repede de crimele comise de ruși asupra românilor de raptul teritorial Basarabia și Bucovina , de iudeo-bolșevicii criminali care au adus pe tancuri comunismul MULTSTRICĂTOR în România, să accepți agenții ai idioților planetari primitivi în Parlamentul României - Diana Șoșoacă - scroafă al lui Putin, care pur și simplu sfidează bunul simț cu tupeul de ei de iapană troiană putinistă. Chiar în ziua când ar fi trebuit să celebreze 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România și românii să accepte senini și mălăieți aberațiile scroafei lui Putin, asta demonstrează că , da, suntem STUPID PEOPLE! În Rusia lui Putin o astfel de scroafă ar fi fost executată în România își permite să facă politică panslavistă antiromânească pe banii românilor!
Faptul că agenta lui Putin își permite să sfideze Când într-un stat interesele partidelor politice sunt divergente și nu convergente pentru BINELE COMUN, acel stat este un stat eșuat!
PARLAMENTUL ROMÂNIEI , INSTITUȚIILE STATULUI ROMÂN, DEMOSTREAZĂ CĂ STATUL ROMÂN E UN STAT EȘUAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu