Faceți căutări pe acest blog

luni, 27 iunie 2022

Domnule director SRI Eduard Hellvig de ce Echipa SRI Facebook România este #rusofilă?



Moto: Echiapa SRI  FAcebook Româ
nia!   Pe mine mă puteți  cenzura și bloca, dar adevărul tot va ieși la iveală!     

Rușine #rusofililor!

Se răsucesc în morminte părinții noștri #rusofililor pentru că voi ați uitat istoria tragică a românilor generată de vecinul de la răsărit venit peste noi cu #ciuma roșie!
Să iubești #tâlharii ruși care au ucis sute de mii de români nevinovați, asta înseamnă să suferi de #sindromul Stockholm.
Părinții noștri i-au așteptat pe americani 50 de ani și văd acum , stupefiat, români susținuți de securicii SRI de la Facebook România care îi înjură pe americani NATO și UE , îndeosebi cei din partidul AUR care nu mai pot de dragul bandelor tâlhari de ruși, criminali-abrutizați de vodkă și de dogma creștin - comunistă și care vor să refacă imperiul sovietic- comunist. Mă mir că d-l #director SRI Eduard Hellvig, care în discursurile sale face o adevărată pledoarie pentru DEMOCRAȚIE permite asemenea propagandă, susținută de Echipa Facebook România, când mie mi-au restricționat contul securicii de la Facebook România pentru postarea mea anticomunistă - https://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2022/06/mica-proprietate-confera-omului.html

Autor: Vasile Anton Ieșeanu , 27 iunie 2022, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu