Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 27 ianuarie 2024

Azi, 27 ianuarie e ziua comemorării holocaustului...

Nota Bene: 1)Avem datoria de a aminti că același genocid ca al germanilor naziști din veacul XX l-au comis și evreii lui Moise (Citește Biblia Numeri31: 13 -35!)
Între Moise și Hitler nu există decât o deosebire de timp! „Invazia evreiască a Canaanului nu diferă de masacrul nazist din cele de-al doilea război mondial, de invazia hunilor, a mongolilor sau a altor popoare din istorie. ( Paul Kurtz - Ispita transcendenței)
2) Sunt sigur că o să mi se pună eticheta de ANTISEMIT, dar totuși citiți Biblia! Reacția lui Moise după bătălia cu madianiții este deosebit de crudă. „Ucideți toți copii de parte bărbătească , poruncește Moise și toate femeile ce au cunoscut bărbat , ucideți-le!( Numeri31: 13 -35)
In 1945, pe 27 ianuarie, a fost eliberat cel mai mare lagar nazist de exterminare de la Auschwitz-Birkenau (astazi, in Polonia).
Sase milioane de evrei (copii, parinti, bunici) au trait iadul pe pamant din cauza regimului nazist, iar o parte dintre ei si-au spus si si-au scris povestile traite inauntrul acelor lagare.
Avem datoria de a nu uita niciodata cel mai mare genocid al tuturor timpurilor! Din acest motiv, Librex iti ofera o gama complexa de carti despre Holocaust, care sa te ajute sa intelegi drama istorica a evreilor care au cunoscut Infernul la Auschwitz.( sursa: https://www.librex.ro/)
Există vreo deosebire între cruzimea nemților naziști telecomandată de Hitler și cruzimea evreilor telecomandată de Moise? După cum scrie Biblia , „poporul ales” a fost la fel de criminal ca și poporul nazist! Să fie oare holocaustul evreilor din veacul XX, efectul de bumerang al evreilor sub tirania lui Moise? O pedeapsă a „Instanței imanente” cum spunea criminologul român Dumitru Ceacanica pentru crimele comise cu multe veacuri în urmă. Nu este esclus , pentru că nu știm cum acționează „enigmatica” , „strania” lume cuantică asupra psihomentalului uman.
Autor :Vasile Anton Ieșeanu, 27 ianuarie 2024, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu