Faceți căutări pe acest blog

duminică, 28 ianuarie 2024

DUMNEZEUL BIBLIC DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA IUDEILOR

Dumnezeul biblic iudeu a creat omul „după chipul și asemănarea sa” sau, mistici iudei l-au creat pe Iahve după chipul și asemănarea lor?!...
Dumnezeul iudeu , atât de CARAGHIOS în manifestările capriciilor sale, adesea criminale ca și ale iudeilor antici și actuali mă determină să cred că misticii semiți l-au creat PE DUMNEZEUL BIBLIC , după chipul și asemănarea lor, devenit și Dumnezeul creștinilor!
Da, prin această MARE MISTIFICARE cu acest CARAGHIOS DUMNEZEU BIBLIC, evreii au reușit timp de aproape două mii de ani să îmbrobodească MINȚILE PRIMARE ale europenilor.
Că acest Dumnezeu iudeu e un caraghios o demonstrează Contele de Mirabeau în excelentul lui eseu Erotika Biblion cu argumentele biblice, când să vezi și să nu crezi nu-i salvează pe cei 30.000 de evrei uciși de filistini, dar îi lovește pe filistini cu boala hemoroizilor și le oferă cinci anusuri de aur, pentru a-i vindeca, după ce preoții și profeții evrei au negociat cu Tatăl etern ca să primească înapoi de la filistini chivotul legământului. „Deci îi lovi în părțile cele mai ascunse și rușinoase ale trupului cu niște oribili hemoroizi, condamnându-le dosul la putrefacție” (I Regi , VI, 17) QED! Ha, ha, ha!
Autor:Vasile Anton Ieșeanu, duminică, 28 ianuarie 2024, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu