Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 24 ianuarie 2024

#RoMânia mea


 

Cine a împins, pas cu pas, societatea română spre extremismul politic?...
Klaus Werner Johannis în anul alegerilor: „Vom rămâne vigilenți în fața curentelor extremiste!”
Dar cine oare a împins , pas cu pas, societatea română spre extremismul politic?...
UN PREȘEDINTE CORUPT , O CLASĂ POLITICĂ CORUPTĂ DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA SA „PĂTURA SUPERPUSĂ” CUM SPUNEA EMINESCU CU ODRASELEL LOR DE DROGAȚI CONDUC INERENT SOCIETATEA LA TREZIREA FIAREI EXTREMISTE!
Exact ca în perioada interbelică! Cine na oare a trezit fiarele extremiste - legionarismul și comunismul? Nu oare Carol al II-lea , acest aventurier cartofor, numit de istoricul francez Jacques de Launay REGELE FANFARON și amanta lui Elena Lupescu , adus pe tronul României cu complicitatea unor evrei bogați și întreținut pe tron de evrei bogați din România.
Consecința politicii sale deosebit de distructivă a împins România pe marginea prăpastiei iar fiara extremistă trezită la viață a degenerat societatea română în cele mai abominabile crime politice: Ion Gheorghe Duca, prim ministru - 29 decembrie 1933.
Mihai Stelescu, legionar, opozant al lui Zelea Codreanu - 16 iulie 1936.Armand Călinescu, prim ministru - 21 septembrie 1939.
Nicolae Iorga, istoric, fost prim ministru - 27 noiembrie 1940.
Asemenea lui Carol al II-lea, Klaus Werner Johannis, președintele României a împins pas cu pas prin excursiile lui extrem de costisitoare 42 mil euro/ 2023 din bugetul țării, plus țeapa de 1 miliard de euro cu vaccinurile anticovid și prin politica lui duplicitară în favoarea Occidentului în speță a Germaniei , Austriei , Olandei , societatea română la extremismul politic: AUR și USR, trezind astfel din letargie fiara extremistă. Și Johannis ca și Carol al II-lea e în complicitate cu evreii că nu întâmplător a numit statul român de la 1940 „STAT ÎNTUNECAT”. Dar nu mă miră că românii oameni pre pașnici și prea răbdători trec de la extremă la alta , căci un popor îndoctrinat religios și îndeosebi dogmatizat în comunism cu credința oarbă și devotamentul dement, nu se revoltă decât atunci când îi ajunge cuțitul la os. De ce l-au votat românii pentru al doilea mandat pe K.W.J. - acest escroc spurcat?!...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu