Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 ianuarie 2024

Când românii au ieșit în 1989 din Peștera lui Platon, în Democrație, au orbit!


Când o societate este nivelată de tâlhari proletari la NIVELUL CEL MAI DE JOS , al „canaliei de pe uliți”, cum bine i-a etichetat Eminescu, al prostului incapabil. al leneșului, al imbecilului și curvei, ridicați la PUTEREA COMUNISTĂ, căci asta a făcut COMUNISMUL UNIFORMIZATOR.
Dacă, perioada capitalistă interbelică a produs o intelectualitate de anvergură și câteva somități române precum Mircea Eliade, Emil Cioran și alte personalități de renume mondial, perioada comunistă a produs doar o singură somitate „savanta de renume mondial” cu patru clase pe tovarășa Elena Ceaușescu.
Am citi multe cărți de știință și nu a m găsit citat nicio somitate din Estul comunist. NIVELAREA SOCIALĂ LA NIVELUL DE INTELIGENȚĂ CEL MAI DE JOS A INDUS ȘI
OMUL INTELIGENT ȘI CREATIV UN SUMBRU PESIMISM ȘI O DEPLORABILĂ NEIMPLICARE ÎN ACTUL CREATIV.
ACUM CULEGEM CE-AU SEMĂNAT COMUNIȘTII TIMP DE APROAPE O JUMĂTATE DE VEAC - aceleași mizerabile lăcomii, crime și tâlhării ca și cele săvârșite de tâlharii comuniști.
Dacă i s-ar cere individului patron la Ferma Dacilor Autobiografia cum se cerea în comunism am descoperi că e fie fiu de activist pcr, nomenclaturist , fie fiu de Securist!
COMUNISMUL A MURIT DAR TARELE CONGENITALE ALE „CANALIEI DE PE ULIȚI” AU RĂMAS!
COBORI DOAMNE PE PĂMÂNT , obișnuia tatăl meu să, declame, când bea un pahar de vin, SĂ VEZI RU ȘII CE-AU FĂCUT!... / AU FĂCUT DIN OM NEOM / DIN ȚIGAN FĂCUT-AU DOMN! Uniformizarea socială la nivelul cel mai de jos a a CANALIEI DE ULIȚI a fost pentru omul prost cea mai mai mare realizare a comunismului!
Și Doamne, ce mai întorc nostalgicii din turma comunistă, capul înapoi, căci invidia pe cei realizați este forța mizeriei lor morale.
Asta vot nostalgicii comunismului: SĂ-I UNIFORMIZĂM PE TOȚI , DIN NOU, DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA NOASTRĂ DE ANIMALE DE TURMĂ!...
Autor: Vasile Anton Ieșeanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu