Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 ianuarie 2024

SUSPENDAREA GÂNDIRII OMULUI


Ce înseamnă viața unui om?
A mânca , a bea, a face sex? Sau a crea ceva care să rămână în urma sa?!...
A mânca , a bea, a face sex, toate acestea fac și animalele. Deci omul a cărui viață se reduce la a mânca , a bea, a face sex , nu se poate ridica la statutul de om decât aparent, prin îmbrăcăminte și mers biped!
La asta a redus comunismul omul - LA UN ANIMAL DE TURMĂ, care aștepta d e la partidul stat adăpost un apartament cutie de chibrituri și hrană după bunul plac al ciobanului națiunii!
COMUNISMUL A SUSPENDAT GÂNDIREA UMANĂ INDIVIDUALĂ ȘI A TRANSFORMAT OMUL ÎN ANIMAL DE TURMĂ. Eu demonstrez în cartea mea, LIBERTATEA ÎN IADUL DE LUX cu argumente pertinente că libertatea umană nu poate să existe dacă omul nu are un suport economic - o mică proprietate care să-i asigure un minim de trai. De altfel am și scris o postare MICA PROPRIETATE CONFERĂ OMULUI AUTONOMIE ȘI LIBERTATE și securicii de la Facebook România , fii și fiice de securiști mi-au restricționat contul timp de 60 de zile
Democrația capitalistă cu toate tarele ei conferă individului uman libertatea de a și crea propriul suport material pentru propria lui libertate și pe cale de consecință de a fi om creativ! Referitor la libertate umană, în viziunea mea libertatea impune automat individului uman responsabilitatea faptelor sale! Că nu întâmplător Dumnezeul Univers a dotat omul cu rațiune ca să fim responsabili , recte stăpâni, prin cunoaștere, a binelui și răului!
Dar , evident că în turma umană există și rebuturi și eșuați la care libertatea e echivalentă cu libertinajul și iresponsabilitatea!
Calea creativă este calea cunoașterii BINELUI ȘI RĂULUI! Cunoașterea BINELUI ȘI RĂULUI ȘI NUMAI CUNOAȘTEREA ȘTIINȚIFICĂ NE CONFERĂ ACEASTĂ CALE SPRE MARELE ADEVĂR , ne ridică chiar mai sus de statul de om , anume acela de Dumnezeu, inspirat recunoscut în Genesa 3.22 de înțelepții evrei care au scris Biblia; IATĂ CĂ OMUL A AJUNS CA UNUL DIN NOI CUNOSCÂND BINELE ȘI RĂUL! Cine vrea să-și suspende gândirea de om își poate reduce viața la starea de animal: a mânca, a bea , a face sex!
Autor: Vasile Anton Ieșeanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu