Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 august 2024

Azi, 23 august 2024, propun PARLAMENTULUI zi de doliu național!

Autor: Vasile Anton Ieșeanu; Moto: Când femeia îi bagă mintea iubitului conducător sub fustă... „... aceasta îi va zdrobi capul...”mare adevăr biblic! ( Geneza 3-15)

23 august 1944 rămâne în istoria României, după 26 iunie 1940!, CEDAREA FĂRĂ LUPTA ARMATĂ A BASARABIEI - PRIMA MARE RUȘINE NAȚIONALĂ., datorată celui mai imbecil rege, anume regele Carol al II-lea, adus pe tron de un evreu, un rege priapic cu capul prins sub fusta Elenei Lupescu, ca și genialul imbecil Nicolae Ceaușescu, prins cu capul sub fusta Elenei Ceaușescu, CEA MAI MARE TRĂDARE ȘI CEA MAI MARE RUȘINE NAȚIONALĂ!

Ca o fatalitate generată de Elena din Troia - distrugătoare de cetăți, la fel Elena Lupescu și Elena Ceașescu, ajunse în capul statului român au distrus cetatea România! ATENȚIE ROMÂNI LA ELENA CARE VA AJUNGE ÎN CAPUL STATULUI ROMÂN!

După 23 august 1944 sacrificiile românilor au fost imense, căci tâlharii iudeo-comuniști ai armatei sovietice „eliberatoare” asemenea tâlharului din mitologia greacă Procust, numit de greci LUNGITORUL, SCURTĂTORUL ȘI MULTSTRICĂTORUL au luat prizonieri de-a valma din rândul civililor, fără a ține cont că erau civili - niște bieți țărani... pentru îndeplinirea planului „cincinal”de prizonieri de război impus de cel mai odios tâlhar și criminal planetar - STALIN!

Întoarcere armelor ordoantă ARMATEI ROMÂNE de către regele infantil Mihai I, după lovitura de stat organizată în spatele cortinei regale de iudeo comuniști RUȘINEA-RUȘINII NAȚIONALE, a condus la sacrificarea inutilă și absurdă a 170.000 de români pentru gloria ARMATEI SOVIETICE „ELIBERATOARE” și a iudeo-comuniștilor sovietici care au generat în Europa cel mai primitiv imperiu IMPERIUL SOVIETIC IUDEO - COMUNIST și au instaurat, prin ideologia marxistă - cea mai inumană societate - SOCIETATEA SOCIALISTĂ MULTILATERAL MUTILATĂ de TÂLHARII ȘI CRIMINALII COMUNIȘTI, toți după chipul și asemănarea ( modeul, paradigma sau cum vreți să-i spuneți) tâlharului grec Procust - LUNGITORUL cu ciocanul, SCURTĂTORUL cu secera și MULSTRICĂTORUL cu secera și ciocanul!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu