Faceți căutări pe acest blog

luni, 5 august 2024

Comuniștii ca „îngerii lui Dumnezeu, fără sex”...



Autor: Vasile A. Ieșeanu; Ne oprim la Auchan să cumpărăm o pizza. Stăm la coadă. În fața noastră o blondă cu fii-sa au comandat niște salamuri italiene și vânzătoare e ocupată să le taie la tocător. Mă uit în vitrină… e plin de salamuri, dulcețuri și pizza italiană. Toate italiene.... Nicio bunătate românească! Măi, să fie? Al dracului italienii ăștia! În timp ce noi românii îl proslăveam pe genialul imbecil, capitaliștii ăștia, numiți „sălbatici” de românii nostalgici creiau tot felul de bunătăți - de la alimente, la sex și tehnologie, etc. Noi comuniștii din fostul „imperiu sovietic” trăiam fără sex ca „îngerii lui Dumnezeu”( Matei 30-22), după „învierea” promisă de Iisus! Nimic despre sex, totul despre victoria socialismului! Așa au degenerat tineretul utecist în mase de labagii care ne făceam singuri, în intimitate, educație sexuală cu „sora lui stânga”... Și-acum ne mai mirăm de involuția noastră când, după „marea revoluție” din decembrie 1989, au ajuns să ne conducă labagii „epocii de aur” ai comunismului trimfalist. O minte sănătoasă e susținută de continuă-periodică iubire activă! Că de aceea am fost înzestrați de evoluție să facem sex, non-stop, aproape toată viața, spre deosebire de animale și păsări cărora vorba lui Eminescu acest „instinct atât de van” „le mai vine și la păsări de vreo două ori pe an.” Or, este clar și evident că odată cu evoluția creierului la om, a evoluat și sexualitatea umană. „Cercetătorii spun că si dupa 65 de ani, sexul ramane un aspect important al vietii de cuplu pentru marea majoritate. Se pare că aceste cupluri apreciază mai mult actul sexual decât în tinerețe pentru că se cunosc mai bine și nu au nimic de demonstrat. La cei varstnici, actul sexual este mai pretuit, pentru ca se dobandeste cu mai mult efort. Sunt barbati care nu au probleme cu erectia nici dupa 60 de ani. Evident, intalnirile amoroase ale cuplurilor sunt mai rare. Un studiu american arata ca sexul este foarte important si pentru cuplurile de 60 de ani si ca multe dintre ele nu-si incheie activitatea sexuala nici la o varsta mai inaintată” ( sursa: https://www.libertatea )

Sexul este adevăratul panaceu universal pentru minte, inimă și trup căci în actul iubirii active se eliberează cei cinci hormoni ai iubirii dopamina , seretonina, adrenalina, endorfinele și oxicitocina. “Iubirea este înrudirea omului cu Dumnezeu. Ea unește la maxim persoanele umane fără să le confunde. În iubire se arată plenitudinea existenței.”– Dumitru Stăniloae. Da, Iubirea e Sex și Sexul e iubire. Adevăratul Dumnezeu pentru om este IUBIREA ACTIVĂ - SEXUL! Tinerii noștri frumoși și liberi, născuți după „marea revoluție” din decembrie 1989, au aflat ce înseamnă adevărata Iubire, adevăratul Dumnezeu al existenței umane: SEXUL, numit de mine IUBIRE ACTIVĂ.
#ComuniștiicaîngeriiluiDumnezeufărăsex

Un comentariu:

  1. Soția mea m-a părăsit pentru un alt bărbat și am avut inima zdrobită și devastată. Dar într-o zi bună, răsfoiam internetul când am văzut o doamnă depunând mărturie despre cum a ajutat-o ​​DR Gideon, așa că am decis să-l contactez pentru ajutor și el m-a ajutat să-mi refac relația ruptă, iar acum soția mea s-a întors și mă iubește mult. mai mult decât mi-am putut imagina vreodată. Daca treci prin situatii similare chiar daca vrei sa ramai insarcinata. sau vindeca boala.
    Câștigă la loterie.
    Cazul Win Curt.
    Răzbunați, nu ezitați, contactați Dr Gideon dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor contactați DR GIDEON pe Whatsapp: +2347042191323

    E-mail: drgideon611@gmail.com

    RăspundețiȘtergere