Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 3 iunie 2017

De ce a demisionat Nicușor Dan?



Din cauza certei dintre #progresivii LGBT și #conservatorii familiei tradiționale din USR.
Nicușor Dan tocmai inventase o nouă plăcere sexuală - #sexul nazal. El intenționa să extindă această nouă plăcere perversă de la deget la penis. Jocul #erotic nazal constă în a scoate cât mai multe bile din nas. Cine are nasul mare e evident mai avantajat. Cine are părțile latero-nazale mai largi e și mai avantajat. Din acest motiv, majoritatea USR, „grecotei cu nas subțire” s-a opus. Nicușor Dan , zis „Mucușor” a cerut prea mulți bani pentru drepturi de autor, zicea el că pentru promovarea în masă a acestui nou sport erotic e nevoie de sume mari de la UE.
Eroticul este în zilele noastre un sport de masă de lungime, de grosime de adâncime și mai cu seamă de atitudine și orientare în multitudinea formelor de manifestare: lesbianism, homosexualitate, bisexualism, transsexualism și în cazul lui Nicușor Dan nasosexualism.
Eu unul regret că Nicușor Dan a demisionat din USR. E un profesor de matematică bun. Ca și Iohannis de fizică. Așadar #politica nu e pentru ei, ci catalogul, creta și tabla.
Tefeliștii din #rezist tocmai începuseră să-i imite nasosexualismul, noua perversiune sexuală al lui Nicușor Dan tocmai pe când ei credeau că acest lider îi va duce pe noi culmi de civilizație, acesta demisionat.
Îmi închipui ce dezamăgire nas(oală) va fi printre adepții #rezist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu